Sermiyan Midyat'tan 'hız limiti' tepkisi: En büyük soruna nihayet çözüm bulundu

Sermiyan Midyat'tan 'hız limiti' tepkisi: En büyük soruna nihayet çözüm bulundu

Oyuncu Sermiyan Midyat, İçişleri Bakanı Soylu’nun otoyollarda hız limitinin artırılması için çalışma başlatıldığına ilişkin açıklamasına tepki gösterdi: Güzel ülkemin en büyük sorununa nihayet çözüm getiriliyor. Hız limitimiz artıktan sonra kim tutabilir bizi.

İçişleri Bakanı Soylu, kara yollarındaki hız limitine ilişkin yeni çalışma yapıldığını ifade ederek, "Otomobiller için 20 kilometreye kadar artırma yetkimiz var. Bu konuda hem yollara hem de standartlara göre Karayolları ile trafik bir çalışma yapıyorlar. Bir miktar artırma konusunda, yeni kara yollarından başlamak suretiyle bir adım atılması üzerine bir çalışma gerçekleştirilmektedir. Elbette ortalama hız da kendi açısından önemli bir anlayış oluşturmaktadır” dedi.

"ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNUNA NİHAYET ÇÖZÜM GETİRİLİYOR"

Soylu’nun açıklamasına tepki gösteren oyuncu Sermiyan Midyat, “Ohhhhh çok şükür Allah’ım. Güzel ülkemin en büyük sorununa nihayet çözüm getiriliyor. Hız Limitimiz artıktan sonra kim tutabilir bizi! Bugünleri gördüm ya, gözüm açık gitmem artık. Akıl edenlerden Allah razı olsun. Şimdi onlar düşünsün ey dış mihraklar!!!” ifadelerini kullandı.

sermiyan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN