Sevil Atasoy kadınları hedef aldı! Sosyal medya ayaklandı: "Kadınları işe almayı tercih etmem"

Sevil Atasoy kadınları hedef aldı! Sosyal medya ayaklandı: "Kadınları işe almayı tercih etmem"

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, kadınları hedef alarak tepki toplayan açıklamalarda bulundu.

Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan ve İzmir'de geçirdiği 4,5 saatlik ameliyatın ardından "Gerçekten erken teşhis, hayat kurtarıyormuş. 6 ay sonra gelmiş olsam belki farkı bir senaryo olacaktı" açıklamasında bulunarak herkesi duygulandıran ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayarak tepki toplayan açıklamalarda bulundu.

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın '196Sekiz' adlı Youtube kanalına konuk olan Sevil Atasoy, kadınların tepkisini toplayan açıklamalarda bulundu. Atasoy’un programda kadınlar hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Sevil Atasoy: 'Kadınları işe almayı tercih etmem, evlenirler, çocukları olur'

'KADINLARI İŞE ALMAYI TERCİH ETMEM'

Armağan Çağlayan'ın kendisine yönelttiği “Kadın olmanız kariyeriniz boyunca, özellikle de Adli Tıp Enstitüsü’nü yönetirken size bir engel oluşturdu mu?” sorusunu “Hayır oluşturmadı” şeklinde yanıtlayan Atasoy kadınları işe almayı tercih etmediğini açıklayarak şunları söyledi:

Sevil Atasoy kendini ifşa etti! Kadın çalışanlar için sözleri tepki çekti 'bunlar kötü şeylermiş' - Internet Haber

“Üniversitede oluşturmaz hem kadın hem erkek vardır. Kadınları tercih ettiğim, daha fazla işe aldığım diye bir şey yok. Bilakis kadınları daha az işe almayı her zaman tercih etmişimdir, değişik nedenlerden ötürü. Gençtirler, evlenirler, birden bire çocukları olur siz onu kaybedersiniz. O tempoda, o disiplinde çalışmayabilir ne yemek yapacağını düşünmeye başlar. Bunlar kötü şeyler tabii ki. Onun için erkekleri tercih ederim çalışmak için. Ama kadınlar çok titiz, çok disiplindir. Tekrar çalış dediğiniz zaman da hiç sıkılmaz. Çünkü yün örer istediği zaman, çok sabırlıdır.”

KADIN KULLANICILARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Atasoy'un açıklamaları sosyal medyadaki kadın kullanıcıların tepkisini çekti. Pek çok kadın kullanıcı açıklamaları nedeniyle Atasoy'a sert sözlerle yüklendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN