Sevim Alan: “Biz kadınların ruhuna dokunuyoruz”

Sevim Alan: “Biz kadınların ruhuna dokunuyoruz”

Güzellik sektörünün ünlü ismi Sevim Alan, güzellik merkezlerini terapi merkezlerine benzetti: “Sadece dış görünüşe değil, ruhlara da hitap ediyoruz.”


Kendi adını taşıyan güzellik merkezi zinciriyle Türkiye çapında 49 şubeye ulaşan Sevim Alan, müşterileri arasına sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini de dahil etti. Her şubesinin açılışı ünlü sanatçılar eşliğinde şölen gibi geçen Alan, kadınları güzelleştirmek kadar onlara keyifli anlar da yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

HİZMETİMİZ GÜZELLEŞTİRMEKTEN İBARET DEĞİL

Başarılı iş kadını Sevim Alan, güzellik merkezlerini terapi merkezlerine benzetti ve şöyle konuştu: “Merkezlerimizde yaptığımız işlemler kadınları güzelleştirmekten ibaret değil. Aynı zamanda onlara özgüven kazandırıyoruz. Ayrıca yaptığımız sohbetlerle streslerini atmalarını, sorunlarından uzaklaşmalarını sağlıyoruz.”

KADINLARIN GÜÇLERİNİ KEŞFETMELERİ GEREK

5 Aralık Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadınlara güçlerinin farkında olmaları konusunda çağrıda bulunan Sevim Alan, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de onların hayatlarına dokunacak faaliyetlere imza attıklarını söyledi: “Kadınlar çok güçlü, sadece içlerindeki gücü keşfetmeleri gerekiyor. Bu anlamda ben üzerime düşeni yapıyor, sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiriyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN