Şeyma evlilikten vazgeçiyor! Düğününe günler kala aldatıldı

Şeyma evlilikten vazgeçiyor! Düğününe günler kala aldatıldı

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo ile Mayıs ayında nikah masasına oturacak. Düğün hazırlıklarını yapan Subaşı, gelinlik provaları yaparken, ortaya atılan bir iddia şoke etti. Subaşı'nın düğününe günler kala aldatıldığı söyleniyor...

5 Mayıs tarihinde evlenecek olan Şeyma Subaşı hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Meedo ile nikah masasına oturacak olan Subaşı'nın aldatıldığı iddia edildi. Bakın Şeyma Subaşı ne karar aldı?

seymemedo.jpg

DÜĞÜN ÖNCESİ ALDATILDI İDDİASI

Mısırlı iş insanı sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlıklarına başlayan Şeyma Subaşı düğününe günler kala aldatıldığını öğrendiği iddia edildi.

seymasubasi.jpg

Meedo'nun aldatma kanıtını gören Subaşı'nın evlenmekten vazgeçeceği de yine iddia edilirken, Subaşı'nın üzgün olduğu söylendi.

3047078-1200x627.jpg

EVLİLİKTEN VAZGEÇECEK

Subaşı'nın Meedo'yu şimdilik affettiği ancak bir kez daha olması durumunda düğünü iptal edip evlilikten vazgeçeceği belirtildi. Subaşı'ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN