Şeyma Subaşı'nın kaynanasını gören "Bu ne?" dedi! Görenlerin ağzı açık kaldı

Şeyma Subaşı'nın kaynanasını gören "Bu ne?" dedi! Görenlerin ağzı açık kaldı

Yakında milyarder aşkı Meedo ile nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı'nın kayınvalidesini gören gözlerine inanamadı. 2 yıl önce annesini kaybeden Meedo'nun duygusal paylaşımı ise takipçilerini üzdü. İşte Şeyma Subaşı'nın kayınvalidesi

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra 2. kez yine evlenme kararı alan Şeyma Subaşı, düğün davetiyesini Instagram hesabından yayınladı. 2023 yılında evlenmesi beklenen Meedo-Şeyma Subaşı'nın paylaşımları merakla beklenirken, Meedo 2 yıl önce vefat eden annesini paylaştı. Annesini görenler ise hayran kaldı.

meddo.jpg

ANNESİNİ GÖREN İNANAMADI

Bir küs bir barışık ilişkilerini düğünle taçlandıracak olan Şeyma Subaşı-Meedo çifti yakında nikah masasına oturacak. Meedo'nun son paylaşımı ise herkesi üzdü. Mutlu hallerini paylaşan çiftten bu defa üzen bir paylaşım geldi.

seyma.jpg

MEEDO'DAN ÜZEN PAYLAŞIM

İddialara göre 3 düğün yapacakları söyleyen ikili düğün hazırlıklarına başladı.

seymasubasi.jpg

2. kez nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı ise mutluluğunu paylaşımlarıyla göstermeye devam ediyor. Nişanlısı Meedo ise annesinin ölüm yıl dönüme ilişkin duygusal bir post attı.

meedo.jpg

"ÖZLÜYORUM"

2 yıl önce annesini kaybeden Mısırlı Milyarder şunlara yer verdi:


"Bugün 2 yıl oldu sen gideli ve seni düşünmeden geçen bir an yok. Olduğum ve olacağım her şey senin ve bana olan koşulsuz sevgin sayesinde. Seni çok özlüyorum ve seni her zaman seviyorum anneciğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN