Sezen Aksu'dan 8 Mart'a özel şarkı: Yaparsa Kadınlar Yapar

Sezen Aksu'dan 8 Mart'a özel şarkı: Yaparsa Kadınlar Yapar

Sezen Aksu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ‘Yaparsa Kadınlar Yapar' adlı bir şarkıyla kutladı. Bengi Şiir Umutlu'nun yorumladığı şarkının klibini ise Yiğit Evgar yönetti. Şarkı, 24 saat dolmadan 23 bini aşkın görüntülenme aldı.

Sanatçı Sezen Aksu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, sözlerini Sibel Algan’ın yazdığı, Bengi Şiir Umutlu’nun yorumladığı, ‘Yaparsa Kadınlar Yapar' (Burası İstanbul) şarkısıyla kutlayarak, kadınlara dayanışma mesajı gönderdi.

10 Haber'de yer alan habere göre, şarkıyla ilgili gazeteci Nevşin Mengü’ye konuşan Sezen Aksu, bu kez arka planda kalarak gençlerin önünü açmak istediğini söyledi. Aksu, şarkısını seslendiren Bengi Şiir Umutlu'nun özel bir yetenek olduğunu söyleyerek “Artık çok ön planda olmak istemiyorum, gençlerin önünü açmak istiyorum" dedi.

Yaparsa Kadınlar Yapar şarkısından bir bölümün sözleri şu şekilde:

“Saate bakmadan geziyoruz hadi bütün sokaklarda/ Kızlı, erkekli, çok renkli arkadaşlarla

Misler gibi bir hava var, ha geldi geliyor bahar /Hiç de hayal değil, bunu yaparsa kadınlar yapar

Burası İstanbul çok ses var, yürüyor İstanbul /Burası İstanbul çok his var, duyuyor İstanbul

Burası İstanbul sis var ama görüyor İstanbul /Burası İstanbul kıs kıs gülüyor İstanbul”

Yönetmenliğini, Demet Evgar'ın kardeşi Yiğit Evgar’ın üstlendiği video klipte her yaştan kadın, İstanbul sokaklarında bir araya geliyor, koşuyor, yürüyor, özgürce dans ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN