Sezen Aksu'dan 'inziva' mesajı: Ön planda olmak istemiyorum! Mini Serçe bu yıl 70 yaşına basıyor

'Yaparsa Kadınlar Yapar' adlı bir şarkı yazan Sezen Aksu, "Artık ön planda olmak istemiyorum, gençlerin önünü açmak istiyorum" mesajıyla yavaş yavaş kenara çekileceğini sinyallerini verdi. 'Mini Serçe' lakabıyla bilinen ünlü şarkıcı ve söz yazarı, 13 Temmuz 2024 tarihinde 70. yaşına girecek. İşte detaylar...

Sezen Aksu, sözlerini Sibel Algan'ın yazdığı, Bengi Şiir Umutlu'nun yorumladığı, 'Yaparsa Kadınlar Yapar' (Burası İstanbul) şarkısına eşlik etti.

Şarkıyla ilgili gazeteci Nevşin Mengü'ye konuşan 70 yaşındaki sanatçı, bu kez arka planda kalarak gençlerin önünü açmak istediğini söyledi.

"GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUM"

12punto'da yer alan habere göre, Sezen Aksu, şarkısını seslendiren Bengi Şiir Umutlu'nun özel bir yetenek olduğunu söyleyerek, "Artık çok ön planda olmak istemiyorum, gençlerin önünü açmak istiyorum" dedi.

Yönetmenliğini Yiğit Evgar'ın üstlendiği video klipte her yaştan kadın, İstanbul sokaklarında bir araya geliyor, yürüyor ve özgürce dans ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN