Sezon finaline günler kalan Ömer dizisine yeni transfer! O oyuncu kadroya katıldı!

Sezon finaline günler kalan Ömer dizisine yeni transfer! O oyuncu kadroya katıldı!

Star TV'nin başarılı dizisi 'Ömer' çarpıcı bir transfere imza attı. Reyting listesinde ilk sıraları zorlayan başarılı dizi o oyuncuyu kadrosuna kattı.

9 Ocak'tan bu yana Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting listesinde ilk sıralarda yer alan Ömer dizisi dikkat çekici bir transfere imza attı.

Senaryosu Gülizar Irmak tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu, başrollerinde ise Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı OGM Pictures imzalı 'Ömer' dizisinin transferi dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

20 Kasım 2019'dan bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan, kadrosunda Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Hakan Yılmaz ve Özge Törer gibi isimleri barındıran reyting rekortmeni 'Kuruluş Osman' adlı dizide 'Turgut Bey' karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy, "Ömer" dizisine katıldı.

19. bölümde diziye dahil olacak olan oyuncu, Gökçe Bahadır'ın oynadığı Gamze'nin eski eşi rolüne hayat verecek. Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisi, 12 Haziran'da sezon finali yapacak.

Rüzgar Aksoy kimdir? Rüzgar Aksoy nereli ve kaç yaşında? - Magazin haberleri – Sözcü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN