Show TV’nin yeni bombası Maviye Sürgün’e şok transfer! Duyanlar şaştı kaldı: Artık o isimde yer alacak

Show TV’nin yeni bombası Maviye Sürgün’e şok transfer! Duyanlar şaştı kaldı: Artık o isimde yer alacak

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Maviye Sürgün’den şaşırtan açıklama geldi. Maviye Sürgün hem oyuncuları hem de senaryosu ile ortalığı kasıp kavuruyor. Dizinin kadrosuna katılan ismi duyanlar şaşkına döndü. İşte Maviye Sürgün dizisi oyuncu kadrosu…

O3 Medya tarafından ekranlara taşınan Maviye Sürgün dizisi Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler dikkat çekerken Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Maviye Sürgün kadrosuna dahil oldu. İşte Maviye Sürgün dizisi oyuncu kadrosu…

KADROYA BOMBA TRANSFER

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Maviye Sürgün dizisi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Başrollerinde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizi hem konusuyla hem de oyuncularıyla dikkatleri üzerinde topladı. Hafızasını kaybeden Defne'nin geçmişte bıraktığını düşündüğü Ozan'la karşılaşması herkesi şaşkına çevirdi.
Konusuyla dikkat çeken dizi oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna kadın dizisine sevilen oyuncusu Gökçe Eyüboğlu dahil oldu.

maviye-surgun-gokce.jpg

Çamlıkkıyı'da yaşamını sürdüren Ozan'ın gizemli geçmişinden gelen Şevval Adar karakteri ise herkese ekran başına kilitledi. Babasından kalan tüm hakları elde etmek için çabalayacak Şevval’in mücadelesi ekrana taşınırken Ozan'ın tepkisi de merakla bekleniyor. Ozan'ın geçmişinden bir anda fırlayan Şevval karakterine ise Gökçe Eyüboğlu hayat verecek.

MAVİYE SÜRGÜN’ÜN SEKİZİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Defne'nin gözü önünde Ricardo'yu zehirleyerek durumun ciddiyetini anlatmaya çalışan Ozan, herkesi şaşırtır. Defne'nin tehlike içerisinde olduğunu düşünen Ali ise olayın peşini bırakmaz. Ricardo'nun komaya girmesi ise Ozan ve Defne'yi birer şüpheli haline getirirken geçmişten bir anda çıkan Şevval tüm dengeleri alt üst edecek.

maviye-surgun-8-bolum.jpg


Murat'ın yaşamı umudu için Ozan'ın getirdiği altınları hedef belirleyen Defne'nin planları beklediği gibi olmayacak. Arda'nın okul gezisinde kaybolması herkesi korkuturken yeni bölümde yaşanacaklarda merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN