Sinan Akçıl'dan skandal açıklama! Cumhuriyet Bayramı için yapılan konserlerini hedef aldı...

Sinan Akçıl'dan skandal açıklama! Cumhuriyet Bayramı için yapılan konserlerini hedef aldı...

29 Ekim'de yapılan konserleri hedef alan Sinan Alçıl, skandal açıklamalar imza attı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyada gündem olurken vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Geçtiğimiz aylarda "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada dün akşam İstanbul Maltepe'de Cumhuriyet'in 100. yıldönümü için yapılan konserleri hedef aldı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyada gündem olurken çok sayıda tepki aldı.

İsrail'in Filistin'de uyguladığı soykırım harekatına tepki göstererek Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarında konser vermeyen Sinan Akçıl, Cumhuriyet Bayramı için yapılan konserleri de beğenmedi.

Filistin'e hassasiyet duyduğunu ve bu nedenle 29 Ekim'de sahneye çıkmadığını açıklayan Sinan Akçıkl, "Ben 100. yıl konserini yapmıyorum Filistin'e duyduğumuz hassasiyetten dolayı. Sultangazi, Kahramankazan, Bağcılar ilçelerimizin değerli başkanları ile konuştuk. Bu zulüm normale dönünce daha da coşkuyla yapacağız 100. yıl konserlerimizi inşallah" dedi.

Cumhuriyet'in 100. yıldönümü kutlaması için yapılan 100. yıl kutlamalarını beğenmeyen Sinan Akçıl, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda ayrıca şunları söyledi:

"Şunu açıkça söylemek istiyorum ki; bu sene gerçekleşen Kültür Yolu konserleri özellikle Anadolu ayakları İstanbul'da yapılan 100. yıl konser etkinliklerinden daha kalabalıktı ve sahne olacak daha görkemliydi. Seneye bekleriz kendi gözlerinizle görmeye. Biraz daha çaba ile 101'inci yılda İstanbul'da çok daha güzel kutlamalar olacaktır inanıyorum"

İstanbul'daki 100. yıl kutlamalarını beğenmeyen Sinan Akçıl'ın sözleri tepki çekti

İstanbul'daki 100. yıl kutlamalarını beğenmeyen Sinan Akçıl'ın sözleri tepki çekti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN