'Sinem Kobal aldatıldı' iddialarına son nokta koyuldu!

'Sinem Kobal aldatıldı' iddialarına son nokta koyuldu!

Sosyal medyadaki bir paylaşımla başlayan Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası hızla yayılarak gündem oldu. Yapılan bir paylaşımda "Selana aldatıldın haber doğru" yazan iddianın sahibi hesap "Söyleyeceklerine inanma, sete gidiyorum diyerek aldatmış doğru" açıklamasını yaptı. Ünlü çiftin evliliklerinde bir sorun yaşanmadığına dikkat çekildi.

Geçtiğimiz günlerde, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, ayrılık iddialarıyla magazin gündemine oturdu. 2016 yılında evlenen bu ünlü çift, zaman zaman ayrılık haberleriyle gündeme geliyor. Son olarak, çeşitli spekülasyonlar ve dedikodular, çiftin ayrılacağı yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

yeni-proje-11.jpg

2. Sayfa’ya yapılan açıklamada söylentilerin gerçek olmadığı, evliliklerinde herhangi bir sorun yaşanmadığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk olan Kenan İmirzalıoğlu, “Aşk nedir ve sen aşka inanıyor musun?” sorusuna şöyle yanıt vermişti:

yeni-proje-10.jpg

'SİNEM'E AŞIK OLDUM'

“Aşka inanlardandım ama aşkın daha kavak yellerinin estiği zamanlardan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki aşk evliliği yaptım. Valla 40 yaşından sonra tekrar aşkla karşılaşacağımdan hiç emin değildim. Sinem’i daha öncesinde de tanırdım ama doğru zamanda doğru yerde denk gelmek önemliymiş. İlk görüşte aşk değildi dördüncü görüşte Sinem’e aşık oldum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN