Siyah tuvalet kağıdı nedir, özellikleri neler? Siyah tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar?

Siyah tuvalet kağıdı nedir, özellikleri neler? Siyah tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar?

Arda Turan ile Aslıhan Turan çiftinin evinde kullandığı siyah tuvalet kağıdı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Aslıhan Turan, 6'lı tuvalet kağıdını yurt dışından 400 TL'ye aldığını söylerken, siyah tuvalet kağıdının özellikleri merak konusu oldu. İşte detaylar...

Kağıdı yurt dışından ithal eden Türkiye'de döviz kurunda yaşanan artışla beraber tuvalet kağıdı fiyatlarına büyük zam geldi. 8'li tuvalet kağıdı 18-20 TL, 16'lı tuvalet kağıdı 87-90 TL, 32'li tuvalet kağıdı 100-120 TL arasında satılıyor. Tuvalet kağıdı fiyatlarının gündem olduğu esnada Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın evinde siyah tuvalet kağıdı kullandığı ortaya çıktı. Takipçilerinin merak ettiği konuyu, Aslıhan Turan yanıtladı.

haber-1640343657.jpeg

SİYAH TUVALET KAĞIDI NEDİR?

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın evine ziyarete gitti. Tokel, evinde siyah rengin hakim olduğu Turan'ın misafir tuvaletinde siyah tuvalet kağıdı olduğunu görünce şaşkına dönüp Instagram hesabından paylaşarak "Çok sormuştunuz; evet, Aslıhan'ın tuvalet kağıdı da siyah" dedi.

SİYAH TUVALET KAĞIDI FİYATI NE KADAR?

Tokel'in paylaşımının ardından Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'de satılmayan tuvalet kağıdının 6'lı paketinin 400 TL olduğu iddia edildi.

Daha önce de ABD'li televizyon yıldızı Kris Jenner'ın evinde siyah tuvalet kağıdı görülmüş ve magazin basınında gündem olmuştu.

150128964-tuvaletkagidi-e1640342108210.jpeg

SİYAH TUVALET KAĞIDI NEREDE SATILIYOR?

Yorumların ardından siyah tuvalet kağıdıyla ilgili TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklama yapan Turan, "Bir arkadaşımda görmüştüm çok beğenmiştim. Türkiye'de yok, yurt dışından getirttim. Çok özel bir şey değil ama zor bulunuyor. Artık her tuvalete koymuyorum sadece misafir tuvaletinde var" şeklinde konuştu.

SİYAH TUVALET KAĞIDININ ÖZELLİĞİ NE?

Normal beyaz renkli tuvalet kağıdından hiçbir farkı olmayan siyah tuvalet kağıdı, üretim sırasında siyah renge boyanıyor. Diğer tuvalet kağıtlarıyla aynı kağıt türüne sahip olan siyah tuvalet kağıdı, farklı renginden dolayı yüksek fiyattan satılıyor. Öte yandan kırmızı, sarı, mavi, turuncu, yeşil, pembe gibi farklı renklerde tuvalet kağıtları da online marketlerde satılıyor.

renova-renkli-tuvalet-kagitlari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN