Sokak röportajında 'İstiklal Marşı'nı kim yazdı?' sorusuna öyle bir cevap verdi ki... İzleyenler akıl tutulması yaşadı!

Sosyal medyada yayılan bir sokak röportajı sosyal medyada viral oldu. Muhabirin "İstiklal Marşı'nı kim yazdı" sorusuna "Neşet Ertaş" cevabını veren genç, izleyenleri şoke etti.

Gün geçmiyor ki sosyal medyada ilginç bir olay yaşanmasın. Bir sokak röportajında insanlara "İstiklal Marşı'nı kim yazdı" sorusu yöneltildi. Bir genç, soruya öyle bir cevap verdi ki izleyenler şaştı kaldı.

TikTok'ta "cekbakim" kullanıcı adıyla yaptığı sokak röportajlarını yayımlayan amatör muhabir, bir gence 'İstiklal Marşı'nı kim yazdı?' sorusunu sordu. Genç bu soruya cevap olarak "Neşet Ertaş" dedi.

Muhabir İstiklal Marşı'ndan bir mısra okumasını isteyince okumaya çalışan genç bunda da zorlandı. Video kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN