Sokak röportajlarıyla ünlenmişti! Arif Kocabıyık siyasete atıldı: O partiden milletvekili aday adayı oldu

Sokak röportajlarıyla ünlenmişti! Arif Kocabıyık siyasete atıldı: O partiden milletvekili aday adayı oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala ünlü isimler milletvekili aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Ünü oyuncu Filiz Taçbaş'ın ardından bu kez de son dönemde sokak röportajlarıyla ünlenen ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Arif Kocabıyık siyasete atılma kararı aldı.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı sokak röportajlarıyla ünlenen ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Arif Kocabıyık siyasete atıldı.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala ünlü isimler milletvekili aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı.

Arka Sokaklar dizisinde 2006-2012 yılları arasında rol alan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunurken daha önce dört kez AK Parti'den adaylık başvurusunda bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bir kez daha AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağının sinyallerini vermişti.

KOCABIYIK SİYASETE ATILDI

Bu kez de İlave TV isimli YouTube kanalında son dönemde sokak röportajlarıyla ünlenen Arif Kocabıyık, İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı oldu.

İlave TV’de yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde İYİ Parti Antalya milletvekili aday adayı olmak için başvuru yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kocabıyık, "Sizin sesiniz olmak ve vatandaşın sorunlarına daha hızlı çözümler üretilmesini sağlamak için İyi Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 19 Mart Pazar günü saat 16.00'da, Antalya Kapalıyol Kışlahan Çarşısı önünde siz değerli hemşerilerimle beraber tüm kamuoyuna bir açıklama yapacağım. Bu önemli güne şahitlik etmek üzere siz değerli dostlarımı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN