Sokakta bulunan yaratık sosyal medyaya damga vurdu: Bu da neyin nesi?

Avustralya'nın Sidney kentinde geçtiğimiz günlerde ne olduğu anlaşılamayan bir yaratık bulundu. O günden beri sosyal medya kullanıcıları yaratığın ne olduğu hakkında tahmin yürütüp tartışıyor. Yaratık, biyologları bile şaşkına çevirdi.

Avustralya'nın Sidney kentinde Harry Hayes adlı kişi Instagram hesabından küçük gözleri olan sümüksü bir yaratığın videosunu paylaşarak "Bu şeyi yolda buldum, ne bu?" diye yazdı. Yaratığı pazartesi sabahı koşudayken tesadüfen bulan Hayes, videoyu internette paylaştığında akademisyenler ve uzmanlar dahil hiç kimse yaratığın ne olduğunu anlayamadı.

Sosyal medya kullanıcıları konu hakkında tartışmaya başladı. Bir kullanıcı "Dur bir dakika, bunun ne olduğunu biliyor muyuz?" diye yazdı. Bir diğeri "Gerçekten canlı mı?" diye sordu.

'UZAYLI DA OLABİLİR'

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, son günlerde şiddetli yağmurların etkisinde olan Sidney'de birkaç bölgeyi sel bastı. Fakat Hayes bu tuhaf yaratığı sel basan bölgelerden birinde bulmadığını söyledi.

Hayes "İçimden bir ses bunun bir çeşit embriyo olduğunu söylüyor ama Kovid, III. Dünya Savaşı ve seller düşünüldüğünde bu şey pekala uzaylı da olabilir" dedi.

BİYOLOG ELISSA: BU DA NEYİN NESİ?

Yaratığın fotoğrafı daha sonra Avustralyalı sosyal medya fenomeni Lil Ahenkan tarafından "Bu da ne?" yazısıyla paylaşıldı. Kullanıcılar birkaç teori ortaya attı. Birisi "Köpekbalığı embriyosu olabilir mi? Ya da başka bir deniz canlısı?" yorumunu yaptı.

Biyolog Ellie Elissa da hem fotoğrafı paylaşan hem de afallayanlar arasındaydı. Elissa, "Bu da neyin nesi? Avustralya keseli sıçanı ya da uçan keseli sincap embriyosu olduğunu düşündüm fakat ortama veya ölçeğe dair hiç bilgim yok ve meslektaşlarımın hiçbiri de aynı fikirde değil" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN