Songül Karlı Otobüste Yaşadığı O İğrenç Olayı Anlattı! İşte Karlı'nın Herkesi Şoke Eden İtirafı

Songül Karlı Otobüste Yaşadığı O İğrenç Olayı Anlattı! İşte Karlı'nın Herkesi Şoke Eden İtirafı

Son dönemlerde yaptığı estetiklerle gündemden düşmeyen Türkücü Songül Karlı'dan yıllar sonra şoke eden bir itiraf geldi. Youtube üzerinden yayınlanan bir programa konuk olan Karlı, yaşadığı taciz olayını anlattı. İşte Karlı'dan herkesi şaşkına çeviren o olay.

Geçtiğimiz günlerde yüzüne ikinci defa Fransız askısı yapan Songül Karlı, değişimiyle tekrardan magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Estetik görüntüleri hala konuşulurken, Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Karlı'dan magazinin seyrini değiştirecek bir itiraf geldi. Karlı yaşadığı o iğrenç olayı tek tek anlattı. İşte Karlı'nın yıllar sonra gelen itirafı.

KARLI O İĞRENÇ OLAYI AN BE AN ANLATTI

Karlı katıldığı Youtube kanalında samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu ve sunucu Sinan Çalışkanoğlu'nın sorularını yanıtlayan Karlı, bir soruya öyle bir cevap verdiği herkes şaşkına uğradı. Çalışkanoğlu'nun taciz ile alakalı sorusuna Karlı yıllar sonra yaşadığı bir olayı anlattı. Taciz olayının detayları şaşkına çevirirken, sunucu Çalışkanoğlu da şoke oldu. İşte Karlı'nın taciz sorusuna verdiği cevap.

songul3.jpg

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN KARLI'DAN YILLAR SONRA İTİRAF

Buğulu sesiyle bir dönemlerin en çok dinlenen türkücülerinden olan Songül Karlı, son günlerde sesinden çok yaşadığı olaylarla gündeme gelmeye başladı. Eski eşi tarafından dolandırıldığını iddia eden Karlı uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmişti. Karlı'nın dolandırılma iddiaları hala sıcaklığını yaşarken, yaptığı estetiklerde son günlerde dikkat çekmeye başladı.

kar.jpg

KARLI'DAN O SORUYA ŞOKE EDEN İTİRAF

Tüm bunlar yaşanırken, ünlü türkücü katıldığı bir program da yine bombayı patlattı. Sunucu ve oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'nın sorularını samimi yanıtlayan Karlı, Çalışkanoğlu'nun "Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?" sorusuna şoke eden bir itirafta bulundu. Karlı, Çalışkanoğlu'nun bu sorusuna, annesiyle yaşadığı bir olayı anlattı. Elle tacize uğradığını söyleyen Karlı şunları söyledi:

"Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar".

"ANNEM TACİZCİYİ TEKME TOKAT DÖVDÜ"

Karlı yaşadığı olayı "Minibüste değil ama otobüste geldi" diyerek arkasında duran bir adamın kendisini elle taciz ettiğini belirterek annesinin de adamı tekme tokat dövdüğünü söyledi. Eski dönemlerde insanların bu durumlarda sessiz kaldığını ve utandığını ifade eden Karlı, annesinin o dönem bu duruma sessiz kalmadığını, tepki verdiğini belirtti. Artık insanların bu taciz olaylarında bilinçlendiğin altını çizen Karlı, bu ilerlemede sosyal medyanın etkisinin çok olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN