Bu Dizileri İzleyenler Çok Üzülecek! 3 Dizi İçin Final Kararı Verildi Hayranları Yasa Boğulacak

Bu Dizileri İzleyenler Çok Üzülecek! 3 Dizi İçin Final Kararı Verildi Hayranları Yasa Boğulacak

Dizi severlere kötü haber geldi. Büyük umutlarla izleyicinin karşısına çıkan 3 dizide sonbahar rüzgarları esmeye başladı. Reytinge yenik düşen dizilerden tek tek final kararı çıktı. Final kararıyla ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İşte Fox, ATV ve TRT1'e iddialı giriş yapan diziler ve final kararı nedenleri

Başladıkları dönem büyük bir yankı uyandıran 3 dizi için final kararı çıktı. Yeni yapımlar ile ekranlarda yer alan bazı diziler reytinge yenik düştü. İzlenme sayısı düşen diziler ise yakın zamanda ekrandan çekilecek. İşte bitiş bayrağını çeken FOX, TRT1 ve ATV'de yayınlanan diziler.

ÖNCE BAŞROLLER TERK ETTİ SONRA İZLEYİCİLER

TRT1'de yayınlanan ve dizinin başrol oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan'ın 6 bölüm oynadığı Barbaroslar Akdeniz Kılıcı için final kararı çıktı. İki kardeşin hayatına dikkat çeken dizi Kanuni dönemine kadar uzanmaktadır. Oruç Reis ve Hızır Reis'i konu edinen diziden herkesi üzen bir iddia ortaya atıldı. 2021 yılında istenilen reytingi alamayan dizi artık ekranlara veda edecek. Haftalardır reytingi toparlayamayan dizi için final karar çıktı. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken dizinin bu sezon final yapması bekleniyor. Diziden önemli karakterlerinde ayrılması bu iddiayı hızlandırdı.

berber.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA VEDA ETMEYE HAZIRLANIYOR

Diğer bir dizi ise ATV'de uzun zamandır devam eden ve ilk zamanlarda büyük sükse yakalayan Bir Zamanlar Çukurova dizi. Dizinin geçen yıl reytinglerden düşmesiyle final kararı beklenirken bir sezon daha uzatılmasına karar verilmişti. Fakat haftalardır düşen reyting ve Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin diziye veda etmesi final kararını güçlendirdi. Yapımcıdan ise henüz bir açıklama gelmedi.

lk.jpg

FOX'UN İDDİALI DİZİSİ VEDA EDİYOR

Yeni umutlarla FOX'ta başlayan Evlilik hakkında Her Şey dizisi de üzdü. Dizi, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı gibi dizileri geçmeyi planlarken reytinge yenik düştü ve bitiş kararı aldı. Baba dizisinin başlamasıyla koltuğunu kaptıran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında Mart ayında final iddiaları çıkmaya başlamıştı.

evlilj.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN