Ödüllü Yönetmenden Gişe Rekoru Kıracak Film! İşte Beyaz Perdenin Tozunu Alacak Aşk Çağırırsan Gelir Filmine Dair Ayrıntılar

Ödüllü Yönetmenden Gişe Rekoru Kıracak Film! İşte Beyaz Perdenin Tozunu Alacak Aşk Çağırırsan Gelir Filmine Dair Ayrıntılar

Altın Portakal Ödüllü Yönetmen Emre Kavuk, sinemalarda yerini alacak 'Aşk Çağırırsan Gelir' filmi için start verdi. Çekimleri biten filmin afişleri basınla paylaşılırken filmin bilbordlarda yerini alması da bekleniyor. Kadrosunda başarılı isimlerin olduğu film son zamanların en çok konuşulacak filmleri arasında yer alacağa benziyor. İşte romantik komedi türünde çekilen Aşk Çağırırsan Gelir filmine dair tüm ayrıntılar.

Başrollerini Melis Babadağ, Deniz Işın ve Gürgen Öz’ün paylaştığı, Cihan Ercan, Özgün Çoban , Eser Eyüboğlu, Sera Tokdemir ve Cem Zeynel Kılıç gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı 'Aşk Çağırırsan Gelir' filminin çekimleri bitti. Yapımcılığını Cesur Taş ve Selçuk Altaş'ın yaptığı, yönetmen ve senaryosunu Altın Portakal ödüllü Emre Kavuk'un üstlendiği filmin afişleri basınla paylaşıldı. Başarılı kadrosunun yanı sıra konusuyla da dikkatleri üzerine çeken film, 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek. İşte 'Aşk Çağırırsan Gelir' filminin konusu ve ayrıntıları.

FİLM ROMANTİK KOMEDİ DALINDA İDDİALI

Yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un olduğu Aşk Çağırırsan Gelir filminin çekimlerinde son gelindi. Muhteşem kadrosu ile dikkatleri çekeceğe benzeyen filmin konusu da bir o kadar ilginç.

dizi.jpg

ÇEKİMLER 4 HAFTADA TAMAMLANDI

Çekimleri Ordu'da yapılan film 4 haftada tamamlandı. Başrolleri arasında Şarkıcı Keremcem'in de bulunduğu filmin konusu da dikkat çekici. Romantik komedi türünde çekilen filmde, 5 çiftin 1 günlük serüveni anlatılıyor. İzleyenleri hem düşündürecek hem de güldürecek olan film kendi kategorisinde iddialı gözüküyor.

5 ÇİFTİN 1 GÜNLÜK SERÜVENİ İŞLENİYOR

Filmde birbirinden farklı beş çiftin bir gün içerisinde yaşadıklarını konu ediliyor. Aşk ve komedinin iç içe olduğu filmin ana karakterinin aşık olma istediği ile başlayan olaylar zinciri filmin ana konusunu oluşturuyor. Sürükleyici senaryosu ile hem gülüp hem düşündüren film aşkı farklı açılardan işleme fırsatı veriyor. Film 6 Mayıs'ta tüm sinema salonlarında izleyicisini bekleyecek.

emre.jpg

YÖNETMEN EMRE KAVUK KİMDİR?

İskenderun'da 21 Nisan 1983 tarihinde doğan Kavuk, İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümünden mezun olan Kavuk 'Güzel Günler Göreceğiz' filmi ile 48. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Senaryo Ödülünü aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN