Türkücü Songül Karlı Yine Gerildi! Fransız Askısı Yapan Karlı'nın Son Hali Şoke Etti

Türkücü Songül Karlı Yine Gerildi! Fransız Askısı Yapan Karlı'nın Son Hali Şoke Etti

Ünlü Türkücü Songül Karlı yine ameliyat masasına yattı. Yüzünü 2. defa gerdiren Karlı, sosyal medyada gündem oldu. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Karlı, estetik operasyonlarına tam gaz devam ediyor. İşte Karlı'nın şoke eden son görüntüleri.

Son dönemlerde yaptığı estetik operasyonlarıyla gündeme gelen Türkücü Songül Karlı, yine gerdirme operasyonu geçirdi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Karlı'nın görüntülerine takipçileri tarafından binlerce yorum yapıldı. Estetik operasyonlarıyla bambaşka birine dönüşen Karlı'nın son hali ise şaşkına çevirdi. İşte Karlı'nın o çok konuşulan görüntüleri.

r.jpg

SONGÜL KARLI 2. KEZ YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Ünlü sanatçı Seda Sayan'dan sonra Fransız askısı kervanına Türkücü Songül Karlı'da katıldı. Son yaptığı estetikle gündemi meşgul eden Karlı, yine Fransız askısı operasyonu geçirdi. Genç göstermek için yapılan Fransız askısı operasyonu birçok ünlü tarafından yapılmaya devam ediyor.kupe.jpg

Buğulu sesiyle bir dönemin en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alan Songül Karlı, sesi kadar estetikleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Karlı, güzellik uğruna esteti cerrahların kapısını aşındırmaya devam ediyor. Yine ameliyat masasına yapan türkücü Songül Karlı sosyal medyanın da diline düştü.

estet.jpg

GÜZELLİK UĞRUNA BIÇAK ALTINA YATIRIYORLAR

48 yaşındaki güzel türkücü, eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığına ilişkin haberlerle gündemden düşmezken şimdide estetikleriyle konuşuluyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı estetikle takipçileri tarafından "Songül Karlı nerede?" yorumlarına maruz kalırken, Karlı yine takipçilerinin dikkatini çekti. Karlı, çekik gözlere sahip olmak ve kaz ayaklarından kurtulmak için Fransız askısı yaptığını duyurdu. O görüntüler ise çok dikkat çekti.

karli.jpg

ÜNLÜLER SEDA SAYAN'IN İZİNDE

İlk olarak ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın uyguladığı Fransız askısı son dönemlerin en çok uygulanan estetik operasyonları arasında yer aldı. Seda Sayan'dan sonra sunucu Serap Ezgü'de Fransız askısı yaptırmıştı. Bu kervana Türkücü Songül Karlı'da katıldı. 2. askısını yaptıran Karlı'nın son değişimi şaşkına uğrattı. Gençleşme uğruna bıçak altına yapan ünlüler kervanına daha kimlerin katılacağı merak konusu oldu.

fransiz.jpg

FRANSIZ ASKISI NEDİR? NEDEN YAPILIR?

Fransız askısı, Fransa'da ortaya çıkan ve farklı opsiyonlarla beraber içi polyesterden ve dışı silikondan yapılmış esnek iplerle yüz germe işlemidir. Ameliyatsız gerçekleşen bu estetik ameliyatı gençleşme için yapılmaktadır. Fransız askısı dünyada da çok popüler bir gerdirme yöntemi.

seda.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN