9 Yıllık Eşinden Ayrılan MasterChef Danilo'dan 'Edalı' Pozlar! İşte Danilo Zanna'nın Yeni Aşkı

9 Yıllık Eşinden Ayrılan MasterChef Danilo'dan 'Edalı' Pozlar! İşte Danilo Zanna'nın Yeni Aşkı

MasterChef yarışması ile hayatımıza giren Danilo Zanna, geçtiğimiz 2021 yılında 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşanmıştı. Danilo'nın ayrılığı kısa sürdü. Yeni bir aşka yelken açan Danilo Zanna'nın sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı. İşte Magazin gündemine bomba gibi düşen o görüntüler.

TV8'de izlenme rekorları kıran Masterchef yemek yarışmasında jüri olarak bulunan Danilo Zanna'nın yeni sevgilisi ile fotoğraflar ifşa oldu. Geçtiğimiz yıl 9 senelik eşi Tuğçe Demirbilek'ten 20 dakika içine anlaşmalı boşanan Zanna'nın kısa sürede yeni bir aşka yelken açtı. Zanna'nın Eda Alkaya isminde bir kadınla sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı. İşte Masterchef Danilo'nın yeni aşkı.

gozluk.jpg

DANİLO YENİ SEVGİLİSİYLE SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİ

Geçtiğimiz yıl eşi Tuğçe Demirbilek'ten ayrılan İtalyan şef Danilo Zanna yeni bir aşk yaşamaya başladı. Boşan çıkışında açıklama yapan Avukatı Altın Mimir, dostane ayrıldığını, ortak çocukları olduğu için her zaman bir arada olacaklarını söylemişti. Tüm bunlardan sonsa Danilo, kısa sürede Eda Alkaya isimli bir kadınla ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Alkaya'nın üniversite öğrencisi olduğu iddia edildi.

dana.jpg

"40. YAŞ GÜNÜNÜ SEVGİLİSİ İLE KUTLADI"

Ünlü İtalya şef Danilo Zanna geçtiğimiz günlerde 40. yaşını arkadaşları ve kız arkadaşı Eda Alkaya ile kutladı. Görkemli bir doğum günü partisi yalan Zanna'ya sevgilisi Eda Alkaya'da eşlik etti. Snop magazinin ulaştığı görüntülerde Zanna ve Alkaya'nın sarmaş dolaş fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı görenler ise Zanna'nın 9 yıllık eşini Alkaya yüzünden bitirdiği yönünde yorumlar yapıldı. Zanna ve Alkaya tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, eski eş Tuğçe Demirbilek ise sosyal medya hesabından şunu paylaştı:

tuce.jpg

İşte Danilo Zanna ve Eda Alkaya'nın ortaya çıkan o fotoğrafları

danilo-8228.jpg

Danilo Zanna Kimdir?

İtalya'nın Prato kentinde doğan Danilo Zanna aşçı bir ailenin çocuğu. 15 Nisan 1982'de dünyaya gelen ZannaTürk Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye’ye yerleşmeye karar verdi. Kendine Türkiye’de restoran açan Zanna Zahide Yetiş’in programında şeflik yapmaya başladı. Daha sonra Acun’un ekibine katılan Zanna MasterChef yarışmasıyla ünlendi. Zanna, bunun yanı sıra birçok programda daha yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN