Netflix'in yerli dizisi 'Yakamoz S-245'ten fragman

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Netflix'in yerli dizisi "Yakamoz S-245"ten yeni fragman yayınlandı. Dizi, 20 Nisan'da izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı ve 20 Nisan'da izleyicilerle buluşacak olan "Yakamoz S-245"ten yeni fragman geldi.

Dizi, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, deniz altına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpiriçci'nin yanı sıra Ertan Saban, Meriç Aral, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Ersin Arıcı, Onur Ünsal, Güven Murat Akpınar, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ve Umut Aral oturuyor.

Polonyalı yazar Jack Dukaj'ın 'Starość aksolotla' (The Old Axolotl) adlı romanına dayanan "Into The Night" dizisinin evreninde geçecek olan "Yakamoz S-245", 20 Nisan'dan itibaren Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN