Emekli Amiralden Yakamoz S-245' sert eleştiri: Bu kadar kötüsünü görmedim

Emekli Amiralden Yakamoz S-245' sert eleştiri: Bu kadar kötüsünü görmedim

Geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluşan yerli bilimkurgu dizisi Yakamoz S-245, emekli Tümamiral ve yazar olan Cem Gürdeniz tarafından eleştirildi. Emekli tümamiral, dizinin Türk kuvvetlerini küçük düşürdüğünü belirtti ve dizinin gördüklerinin en kötüsü olduğunu söylemenin yanı sıra devletten izin alınıp alınmadığını sordu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi'nin başrolleri paylaştığı Netflix yapımı yerli dizi Yakamoz S-245, 20 Nisan'da izleyicilerle buluşmuştu. Kısa süre içinde dikkatleri üzerine çeken dizi, Netflix'in Türkiye'de gündem olan dizileri listesine girerken 7 bölümlük bu diziye Tümamiral Cem Gürdeniz'den tepki geldi.

Emekli Tümamiral, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda diziye sert eleştirilerde bulundu ve bu dizinin Türk deniz subayını küçük düşürdüğünü belirtirken dizinin devletten izin alınarak çekilip çekilmediğini sorguladı.

Tepki çeken açıklamalarından sonra Gürdeniz, bu diziyi çekmeden önce neden devletten izin alınması gerektiğini ise bir başka gönderisi ile açıkladı.

Türk donanmasını temsil etmediğini oldukça net bir şekilde belirten Gürdeniz, hesabında yaptığı retweetler ile birlikte de dizinin kurgusundan oyunculuğuna kadar ne kadar zayıf olduğuna ve başarısız bir yapım olduğuna dikkat çekmek istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN