20 Yıl Sonra Alevlenen Aşk: Jennifer Lopez Köpük Banyosunda Yaşadığı O Anı Anlattı

20 Yıl Sonra Alevlenen Aşk: Jennifer Lopez Köpük Banyosunda Yaşadığı O Anı Anlattı

2002 yılında film setinde tanışan Hollywood yıldızları Jennifer Lopez (52) ve Ben Affleck (49) 20 yıl sonra tekrardan bir araya geldi. 2 yıl nişanlı kalan Lopez'in kariyer olarak Affleck'in önüne geçmesinden sonra son bulmuştu. İki ünlü ismin yolları tekrardan kesişti ve yarım kalan nişanlılıklarını tekrardan yaşama başladılar. Evlenme teklifi alan Lopez ise o anlatı sosyal medyadan takipçilerine anlattı.

2002 yılında nişanlanıp 2003 yılında evlenme kararı alan Hollywood'un ünlü ismi Jennifer Lopez ile Ben Affleck kariyer sebebiyle 2004 yılında yollarını ayırmıştı. Yollar ayrılan çift 20 yıl sonra tekrar bir araya geldi. Evlenme teklifi aldığını belirten Lopez, o anları anlatırken gözlerinin içi gülüyordu. Yıllar sonra küllerinden doğan aşkın ise evlenme yoluna gidip gitmeyeceği ise merak konusu oldu.

jeni.jpg

LOPEZ ALDIĞI EVLİLİK TEKLİFİNİ SOSYAL MEDYADA ANLATTI

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, ilk başarısız nişanlarından 20 yıl sonra tekrar deneyecekler. Geçtiğimiz haftalarda evleneceklerini sosyal medyadan duyuran çift hayranlarını da heyecanlandırdı. Evlilik teklifi aldığı anları sosyal medyadan paylaşan Jennifer Lopez'in mutluluktan yüzü gülüyordu. Lopez "En büyük hayalim" dediği Ben Affleck için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Lopez'in sosyal medyadan paylaştığı o anlar

LOPEZ "EN BÜYÜK HAYALİM" DEDİ VE O ANLARI ANLATTI

18 yıl sonra tekrardan bir araya gelen dünya starı Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlenme yolunda ilerliyor. Lopez sosyal medya hesabından Affleck'in kendisine evlenme teklifi ettiğini söyledi. Evlenme teklifinde yaşadıklarını anlatan Lopez, "evet" dediği teklifi şöyle anlattı:

"En büyük hayalinizin gerçekleşebileceğini hiç hayal ettiniz mi? Cumartesi gecesi, dünyanın en sevdiğim yerinde (köpüren banyoda) iken güzel aşkım tek dizinin üzerine çöküp evlenme teklif etti. Beni tamamen şaşırttı ve 20 yıl sonra bunun tekrar yaşandığını anlamaya çalışırken aynı anda hem gülümseyerek hem de ağlayarak gözlerinin içine baktım, kelimenin tam anlamıyla dilsiz kaldım ve 'bu bir evet mi' dedi. 'Evet' dedim, tabii ki bu bir 'evet' diye ekledim"

lop.jpg

HEM AĞLADI HEM GÜLDÜ

Mutluluğu gözlerinden okunan 52 yaşındaki dünya starı sözlerine şöyle devam etti: "O kadar büyük bir gülümsemem vardı ki, gözlerimden yaşlar akıyordu, inanılmaz mutlu ve tamamlanmış hissediyordum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN