Sonunda dayanamadı 'Evet biz boşandık' dedi! Pınar Altuğ isyan ederek duyurdu

Sonunda dayanamadı 'Evet biz boşandık' dedi! Pınar Altuğ isyan ederek duyurdu

Kimi zaman ayrılık dalgalarıyla sarsılan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan ikilisi, son zamanlarda 15. evlilik yıldönümlerini, sosyal medyada romantik bir jestle taçlandırmıştı. Yaş farkından dolayı zaman zaman dikkatlerin odağı haline gelen Pınar Altuğ, son kez katıldığı bir galada 'boşanma' meselesine ilişkin gazetecilere sert tepki verdi.

Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle halkın gönlünde taht kuran saygın oyuncu Pınar Altuğ, meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlilik bağını kurmuştu. Ünlü eşlerin yaş farkı, sık sık sosyal medyada tartışma konusu oluyor.

Son zamanlarda 15. evlilik yıldönümlerini kutlayan popüler çift hakkında yine 'ayrılık' hikayeleri gündemde yerini aldı. Pınar Altuğ, bir gün önce bir gala etkinliğine katıldı ve gazetecilerin boşanma konusundaki sorularına verdiği yanıtla herkesi hayrete düşürdü.

2-004.jpg

"EVET, BİZ BOŞANDIK"

Medya temsilcilerinin "Yağmur Bey ile boşanma konusunda haberler çıkmıştı. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna Altuğ, "Evet, biz boşandık. Bu yüzden Yağmur burada yok." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Saygın oyuncu, daha sonra "Her dedikoduya yanıt vermek zorunda değilim." diyerek, sinirlendiğini açıkça belli etti.

'BİZİM İÇİN '15 GÜNE AYRILIR

' DEDİLER'Atacan, evlilik yıldönümlerinde Altuğ'un fotoğrafına, "Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahçup ederiz. Bakıp şu resime, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" yorumunu eklemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN