Sosyal medyadan herkesi silen Seda Sayan'dan şok açıklama! Safiye Soyman'ı bakın neden gözünü kırpmadan silmiş?

Sosyal medyadan herkesi silen Seda Sayan'dan şok açıklama! Safiye Soyman'ı bakın neden gözünü kırpmadan silmiş?

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ünlü sanatçı Seda Sayan bu kez sosyal medya hesabından herkesi takipten çıkması ile gündemde. Yakın arkadaşı Safiye Soyman' ı bile takipten çıkan Seda Sayan konu ile ilgili açıklamayı ilk kez yaptı.

Türk pop müziğinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Seda Sayan, uzun yıllardır sahnelerdeki enerjisi, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş bir sanatçıdır. Hem müzik kariyeri hem de televizyon programlarıyla tanınan Sayan, Türkiye'nin en saygın sanatçılarından biri olarak kabul edilmekte.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışında herkesi takipten çıktı. Konu ile ilgili bu zamana kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan ünlü şarkıcı sonunda sessizliğini bozdu.

sedasayan-kimdir-yenigungazetesi.webp

SOSYAL MEDYADAN HERKESİ SİLEN SEDA SAYAN'DAN ŞOK AÇIKLAMA! SAFİYE SOYMAN'I BAKIN NEDEN GÖZÜNÜ KIRPMADAN SİLMİŞ?

60 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan sosyal medya hesabından eşi ve oğlu dışında herkesi takipten çıkması ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada yeni anlaştığı sosyal medyacısının böyle bir karar aldığını söyledi. Yakın dostu Safiye Soyman'ı silmesiyle ilgili ise birçok yorum geldi. Sayan'ın sosyal medya temizliğinin ardından "Ah be Safiye'm", "Olan Safiye Soyman'a oldu", "Safiye'yi neden sildin?" yorumları yapıldı.

seda-sayan.webp

'YENİ SOSYAL MEDYACIM ÖYLE İSTEDİ'

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, dün akşam Demet Özdemir ile bir mekanda 5 saat sohbet eden Sayan, çıkışta kendilerini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Özdemir ile uzun uzun sohbet ettiklerini ve kendisini çok beğendiğini söyleyen Sayan, Instagram'da herkesi silmesiyle ilgili sorulara cevap verdi. Basın mensuplarının 'Yakın arkadaşınız Safiye Soyman dahil herkesi takipten çıkardınız' demesi üzerine konuya açıklık getiren Sayan, "Özellikle Safiye'yi çıkartmadım bizim aramıza nifak tohumu sokmayın. Takipçilerimi ben değil, yeni sosyal medyacım çıkardı. 'Bundan sonra yönetimi ben ele alıyorum, böyle olması gerekiyor' dedi. Öyle yaptı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN