Sosyal medyanın linç ettiği Hailey Bieber'ı savunan yine Selena Gomez oldu: Ünlü şarkıcıya övgü yağdı

Sosyal medyanın linç ettiği Hailey Bieber'ı savunan yine Selena Gomez oldu: Ünlü şarkıcıya övgü yağdı

Eşi Justin Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez'in hayranları tarafından sosyal medyada kötü yorum yağmuruna tutulan Hailey Bieber'ı savunan isim yine Gomez oldu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından üçüncü kez Hailey Bieber'ı savunarak "Hiç kimse nefret ve zorbalık gibi deneyimler yaşamamalı. Ben her zaman nezaketi savundum ve gerçekten tüm bunların durmasını istiyorum" açıklamasında bulundu. Gomez'in bu adımı, sosyal medyada takdir topladı.

Bir dönem dünyanın en popüler çiftlerinden olan Justin Bieber ve Selena Gomez'in isimleri, ilişkilerinin bitmesinin üzerinden 5 yıl geçse de hala birlikte anılmaya devam ediyor. Justin Bieber'ın Selena Gomez'i, şu anda evli olduğu Hailey Bieber ile aldattığı iddiası sebebiyle Gomez'in hayranları, sosyal medya üzerinden çifte devamlı negatif mesajlar yolluyor.

Son olarak Hailey Bieber, arkadaşları Kendall ve Kylie Jenner ile birlikte Selena Gomez'e siber zorbalık yaptığı iddiasının ardından sosyal medyada büyük bir lince uğramış ve Instagram'da 2 milyona yakın takipçi kaybetmişti.

'HİÇ KİMSE ZORBALIĞA MARUZ KALMAMALI'

Hailey Bieber, hala sosyal medyada hakarete uğramaya devam ederken Selena Gomez, Bieber'ın konuyla ilgili kendisine ulaştığını söyleyerek, hayranlarına kötü yorum yapmamaları ve herkese karşı nazik olmaları gerektiğini ifade etti.

2-007.jpg

Ünlü şarkıcı, Instagram hikayesinde şu paylaşımı yaptı:

"Hailey Bieber bana ulaştı ve ölüm tehditleri ile nefret dolu mesajlar aldığını söyledi. Bu, benim asla savunduğum bir şey değil. Hiç kimse nefret ve zorbalık gibi deneyimler yaşamamalı. Ben her zaman nezaketi savundum ve gerçekten tüm bunların durmasını istiyorum."

DAHA ÖNCE DE SAVUNMUŞTU

Gomez'in açıklamasına sosyal medyada övgü yağarken, siber zorbalığa 'dur' denilmesi ve kadınların birbirini desteklemesi gerektiği mesajı vurgulandı.

Selena Gomez, daha önce sosyal medyada iki kez daha açıklama yaparak, Hailey Bieber'ın aldığı nefrete karşı olduğunu belirtip, aralarında bir sorun olmadığını vurgulamış ve herkese kibar olma çağrısında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN