Söz dizisi konusu ne? Ekranların sevilen dizisi Söz dizi konusu, oyuncuları ve detayları....

Söz dizisi konusu ne? Ekranların sevilen dizisi Söz dizi konusu, oyuncuları ve detayları....

Söz dizisi konusu ne? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi oyuncuları kimler? Üsteğmen Yavuz, Savcı Derya, Yarbay Erdem, Eylem Mercier, Dragan Ratkoviç, Üstçavuş Fethi, Üstçavuş Mücahit kimdir, hangi rollerde oynuyor? Asker dizisi Söz yayınlandığı ilk günden beri beğenilerek izleniyor. Her geçen gün heyecan dozunu da yükselten dizinin konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler de merak ediliyor. zel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Söz dizisi konusu, oyuncuları ve gerçek olaylarla ilgisini sizler için derledik.

Söz'ün konusu ne? Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesi edinen Söz'ün konusu, oyuncuları, dizinin çekildiği yerler de merak ediliyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik kimdir, Söz dizisinde hangi rollerde onuyorlar? Nişanlısı teröristler tarafından öldürülen Üsteğmen Yavuz, hayatını teröristlerden bunun intikamını almaya adar. Üsteğmen Yavuz kimdir? Söz dizisi oyuncuları ve Söz'ün konusu, dizinin her geçen gün daha da fenomen hale gelmesiyle merak ediliyor. Sizler için haberimizde derledik.

SÖZ DİZİSİ KONUSU NE? SÖZ OYUNCULARI KİMLER? ÜSTEĞMEN YAVUZ KİMDİR?

Söz dizisi konusu, nişanlısı teröristler tarafından öldürülen Üsteğmen Yavuz'un intikam yemşini etmesi üzerine inşa ediliyor. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

Timin operasyon esnasında teröristlerle temasları ve bu operasyonlar çevresinde gelişen olaylar dizinin konusunu zenginleştiriyor. Üsteğmen Yavuz, Savcı Derya, Yarbay Erdem, Eylem Mercier, Dragan Ratkoviç, Üstçavuş Fethi, Üstçavuş Mücahit dizinin kahramanları arasında.

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? SÖZ SON BÖLÜM İZLE

SÖZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Söz dizisinin çekildiği yer konusunda net bir açıklama yapılmadı. Bu konuda iki iddia var. Birincisi İstanbul Esenler, ikincisi ise Mardin olduğu yönünde. Söz dizisi nerede çekiliyor? Bu konuyla ilgili ise şu an iki tane iddia var: Biri; dizinin içinde geçen Karabayır'ın İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı bir belde olduğu ve dizinin bazı çekimlerinin burada gerçekleştiği yönünde.İkinci iddia ise dizide geçen Karabayır Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı bir köy. Dizinin konsepti itibariyle oldukça uygun olan bölge karasal iklim etkisi altındadır. 2007 yılı itibariyle 805 nüfusa sahip olan köy dokusu ve doğası ile oldukça dikkat çekmektedir.

19-02/15/9hs7c_1548667061_1936.jpg

DİZİ OYUNCULARI GERÇEK KAHRAMANLARLA BULUŞTU

Star Tv'nin fenomen dizisi Söz'de oynayan oyuncuları Hakkari Dağlıca'ya giderek gerçek kahramanlarla bir araya geldi.

Türkiye'de bir ilk olan Söz dizisinin çekimleri Milli Savunma Bakanlığı'nın ve Genelkurmay Başkanlığı'nın desteğiyle gerçekleşiyor. Dizide asker rolünde olan oyuncular Hakkari Dağlıca bulunan Gevana Kurki Üs Bölgesini ziyaret etti. Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz helikopterle Yüksekova’dan Dağlıca'da bulunan sınır karakoluna gitti.

19-02/15/g05ps_1548667090_5713.jpg

Görev yapan Mehmetçik'e morel vere oyuncular daha sonra Gevana Kurki Üs Karakolu'na geçti. Oyunculardan Sevindik, duygularını "Dizideki kahramanlar olarak biz burada gerçek kahramanlarla görüştük. Bizi çok iyi ağırladılar" sözleri ile anlattı.

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Söz dizisi yayınlandığı günden beri Star Tv ekranlarında önemli bir hayran kitlesi oluşturdu. Hem hikaye örgüsü hem oyuncu kalitesi hem de askeri konulu bir dizi olması Söz dizisini bir adım öne çıkartıyor. Söz dizisi oyunlaır kim?  Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik kimdir, nerelidir, dizideki rolleri ne? İşte detaylar...

19-02/15/tolga-saritas-kidemli-ustegmen-yavuz-karasu-karakterine-hayat-verecek-soz-u1n96h5uaugt3evjfzctva.jpg

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı
Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

19-02/15/5b97bdc167b0a80e303930b6.jpg

SAVCI DERYA (DENİZ BAYSAL)

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlköğretimini Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda tamamlayan oyuncu Teğmen Ali Rıza Akıncı Lisesi’nden mezun olmuştur. Sonrasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret eğitimine devam etmiştir.

Oyunculukla tanışması ise 2000 senesinde yani daha 9 yaşındayken Karşıyaka Belediye Tiyatrosu ile olmuştur. Burada hem oyunculuk eğitimi almış hem de birçok tiyatro oyununda rol almıştır.

2011 yılında Fox TV’de yayınlanan Derin Sular isimli dizide başrol olarak televizyon dünyasına ilk adımını atan oyuncu; gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye başlamıştır.

Akabinde iki adet reklam filminde rol almış ve sonrasında sırasıyla Babalar ve Evlatlar, Kalbim Dört Mevsim, Kayıp Şehir, Aşk Ekmek Hayaller dizileriyle kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam etmiştir. 2014-2015 senelerinde ise rol aldığı Kaçak Gelinler isimli dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu hemen ardından Show TV’de yayınlanan Beyaz Yalan isimli dizide birbirine tamamen zıt iki farklı karakteri canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir.

19-02/15/bahar-kutlu.jpg

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

19-02/15/eylem-mercier.jpg

EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

19-02/15/erdem-korkmaz.jpg

ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

Görev: Tabur Komutanı

Rütbe: Yarbay
En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

19-02/15/zafer-yaman.jpeg

ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

Görev: Tim Komutan Yardımcısı
Rütbe: Üsteğmen
Lakap: Geveze
Ekibin en çalışkanıdır. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum takılmayı sever. Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiştir.

19-02/15/colak.jpg

SERHAT KILIÇ DA KADRODA

'Söz' dizisinde Serhat Kılıç, 'Çolak' karakterine hayat verecek. Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'Söz' dizisinde Kılıç'ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri, 'Bir terör örgütünün lideridir. 'Çolak'; zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz'la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'

Söz dizisi konusu ne? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi oyuncuları kimler? Üsteğmen Yavuz, Savcı Derya, Yarbay Erdem, Eylem Mercier, Dragan Ratkoviç, Üstçavuş Fethi, Üstçavuş Mücahit kimdir, hangi rollerde oynuyor? Asker dizisi Söz yayınlandığı ilk günden beri beğenilerek izleniyor. Her geçen gün heyecan dozunu da yükselten dizinin konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler de merak ediliyor. zel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Söz dizisi konusu, oyuncuları ve gerçek olaylarla ilgisini sizler için derledik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN