Spice Girls yıllar sonra geri dönüyor! Tüm ekip bir arada

Spice Girls yıllar sonra geri dönüyor! Tüm ekip bir arada

İkonik 90’lar pop müzik grubu Spice Girls, yıllar sonra Victoria Beckham dahil tam kadro bir araya geliyor. Şu anda gizli tutulan projenin detayları belirtilmese de, grup üyelerinden Melanie Brown, heyecan verici gelişmelerin olduğunu ve hayranları mutlu edeceklerini vurguladı.

90’lı yıllarda tüm dünyayı kasıp kavuran pop müzik grubu Spice Girls, yıllar sonra tam kadro geri dönüyor. Şimdilik gizli tutulan ve resmi açıklama yapılmayan bir projeyle, Victoria Beckham’ın da gruba yeniden katılacağı belirtildi.

Grup üyeleri Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwel ve Melanie Chisholm, 2019’da Britanya’da turneye çıksa da moda kariyerine ağırlık veren Victoria Beckham ekibe katılmamıştı.

11 YIL SONRA İLK

Daily Mail‘in haberine göre Melanie Brown, heyecan verici gelişmelerin olduğunu ve hayranlarının gerçekten sevineceğini söylerken ayrıntı vermedi ancak ‘beş kızın hepsinin’ 11 yıl sonra ilk kez profesyonel olarak bir araya geleceğinin sözünü verdi.

Brown, Beckham’ı nasıl ikna ettikleri sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Bu sadece zamanlamayla ilgili. Markasıyla ve eşi David Beckham’ın kariyerini desteklemekle gerçekten meşguldü ve dört çocuğu var, bu yüzden bu, doğru zamanı bulmakla ilgili ve biz bunu yapmayı başardık. Çok yakında bir açıklama olacak.”

Spice Girls en son 2012 Londra Olimpiyat Oyunları kapanış töreninde ikonik bir performans için bir araya gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN