Squid Game'in yönetmeninden finali beğenmeyen LeBron James'a: Kendisi çeksin

Squid Game'in yönetmeninden finali beğenmeyen LeBron James'a: Kendisi çeksin

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Güney Kore dizisi Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin finalini beğenmediğini söyleyen NBA yıldızı LeBron James’e yanıt verdi.

Güney Koreli yönetmen “Bu benim yazdığım son, onun aklında kendisini daha memnun edecek bir son varsa belki devam sezonunu çekebilir. Kendi programını çektiğinde ona 'Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim' diyen bir mesaj gönderirim belki. Ama sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum” dedi. James de bu yanıta Twitter’dan şaka yollu yüklendi.

Squid Game yönetmeni Hwang Dong-hyuk ile NBA yıldızı LeBron James arasında, dizinin finaliyle ilgili bir polemik yaşandı.

Netflix’in popüler dizisi, basketbol oyuncularının da gündemindeydi. Lakers yıldızları LeBron James ve Anthony Davis, izleme platformunun favori dizisi Squid Game ile ilgili konuştu. Ancak James, dizinin sonunu beğenmediğini söyleyince, dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk’tan kendisine yanıt verdi.

BirGün’ün The Guardian gazetesinden aktardığına göre, Squid Game yorumları hakkında Dong-hyuk’un neler düşündüğünü sorunca, yönetmen şu şekilde cevap verdi: “Space Jam 2’yi gördünüz mü?”

'SONUNU DEĞİŞTİRMEZDİM'

Dong-hyuk LeBron James’in yorumları için sözlerine şu şekilde devam etti:

“LeBron James havalı biri ve istediğini söyleyebilir. Buna saygı duyarım. Tüm diziyi izlediği için çok müteşekkirim. Ama yine de sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum.”

'MESAJ GÖNDERİRİM'

Hwang ayrıca, "Bu benim yazdığım son, onun aklında kendisini daha memnun edecek bir son varsa belki devam sezonunu çekebilir. Ben de izlerim ve ona ‘Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim’ diye mesaj atarım" dedi.

JAMES: GERÇEK OLAMAZ

Yönetmenin yanıtı üzerine LeBron James, Twitter’da haberi alıntılayarak, “Bu gerçek olamaz. Umarım değildir” yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN