Star TV ekranlarının rekortmen dizisinden üzen haber... Yalı Çapkını hikayesi tek sezonluk haberi hayranlarını şaşırttı!

Star TV ekranlarının rekortmen dizisinden üzen haber...  Yalı Çapkını hikayesi tek sezonluk haberi hayranlarını şaşırttı!

Star TV ekranlarının en sevilen dizisi Yalı Çapkını’ndan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Gaziantepli bir ailenin yaşam hikayesini konu edinen Yalı Çapkını dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia herkesi mutsuz etti. İşte Yalı Çapkını hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yalı Çapkını dizisinin Gaziantep'te başlanan çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında yer Yalı Çapkını her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Reyting listelerinin zirvesinde yer alan dizi başarı ivmesini sürdürmeye devam ediyor. Yalı Çapkını dizisi hakkında ortaya atılan iddia herkes mutsuz etti. İşte Yalı Çapkını hakkında merak edilen tüm detaylar…

YALI ÇAPKINI’NDAN ÜZEN HABER GELDİ

Dijital platformlar her geçen gün yaygınlaşırken televizyon dizilerine olan ilgide azalmaya başladı. Yeni yayın hayatına başlayan pek çok dizi Kısa bir süre içerisinde final yapma kararı alıyor. Ancak içlerinde öyle diziler oluyor ki reyting listelerinin üst sıralarında yer almayı başarıyor. O dizilerden biri olarak karşımıza Yalı Çapkını dizisi her hafta farklı bir heyecan içerisine sürüklüyor.

Star TV'nin yüksek bütçeli dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını hakkında ortaya atılan final iddiası seyircileri üzdü. Ulusal Post'da yer alan bir haber doğrultusunda dizinin tek sezonluk bir dizi olduğu belirtildi. Yalı Çapkını dizisinin Haziran 2023 tarihinde final yapacağı ve ekranlara veda edeceği iddiası gündeme geldi. Her bölümü ile büyük ilgi uyandıran dizinin final haberini duyan izleyicilerde konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Gaziantepli Korhan ailesinin başından geçen olaylar ekranlara taşınırken dizinin oyuncu kadrosunda oldukça dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını Final

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Star TV'de ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir:

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer

YARGI DİZİSİ DE TEK SEZON OLARAK EKRANA GELDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi de tek sezon olarak anlaşma imzaladı. Ancak dizinin çok beğenilmesi Kanal D'ye yönetiminin de dikkatinden kaçmadı. Bu nedenle diziye bir sezon daha devam etme kararı alındı. Bu açıdan Yalı Çapkını dizisi için de aynı kararın alınabileceği düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN