Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı beklenen ismi açıkladı "bu sezon efsane olacak"

Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı beklenen ismi açıkladı "bu sezon efsane olacak"

TV8’in en çok izlenen programlarından biri olan Survivor gümbür gümbür geri dönüyor. Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı ortaya çıktı! Resmen şampiyonların senesi olacak. Acun Ilıcalı milyonların merak ettiği o ismi açıkladı. İşte Survivor All Star’ın ilk yarışmacısı…

Yıllar önce TV8’de yayınlanmaya başlayan ve Acun Ilıcalı’nın ülkemize getirdiği bir format olan Survivor bu yıl All Star ekibi ile geliyor. Programın takipçileri meraklı gözlerle yarışmacıların açıklanmasını beklerken ilk yarışmacı belli oldu. Bu sezon resmen efsane olacak.

ACUN ILICALI İLK İSMİ AÇIKLADI

Survivor 2024, yeni sezonunda All Star ekibi ile izleyici karşısına çıkacak. Bu kapsamda programda önceden yarışan ve adını tarihe yazan isimler yer alacak. En başarılı yarışmacıların bulunağı program şimdiden heyecanla bekleniyor. Öte yandan Acun Ilıcalı’dan ise yarışmacıların açıklanması isteniyor.

yeni-proje-2-001.jpg

Acun Ilıcalı ise yeni açıklamaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor’ın ilk yarışmacısını duyuran Ilıcalı, 2012’nin şampiyon ismi Nihat Altınkaya’nın yarışmada olacağını ifade etti. Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

18 Eylül 1979 senesinde Karabük’te dünyaya gelen Nihat Altınkaya, bir süre profesyonel sporculuk yapmıştır. Aynı zamanda manken, fotomodel ve oyuncu olan Altınkaya, 2005 senesinde Fear Factor yarışmasına katılarak ilk turda elenmişti. Daha sonra 2012 senesinde ise 2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışma programının birincisi olmuştu. Yarışmadan sonra ise oyunculuk hayatına devam etmiştir.

yeni-proje-1-004.jpg

Oyunculuk kariyerine Funda Arar’ın”Özledim” şarkısındaki klibinde oynayarak başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dâhil üç sinema filminde başrolde yer almıştır. Ayrıca birçok televizyon dizisinde hem yardımcı karakter hem de ana karakter olarak yer almıştır.

yeni-proje-001.jpg

Nihat Alptuğ Altınkaya şimdiye kadar; Al Sancak, Kuruluş Osman, Teşkilat, Elimi Bırakma, Söz, Yüksek Sosyete, Medcezir, Kara Para Aşk, Karadayı, Tozlu Yollar, Yaprak Dökümü ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide rol almıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN