Survivor formatında büyük değişiklik! Artık ünlüler ve gönüllüler yok! Ilıcalı açıkladı o isimler dikkat çekti

Survivor formatında büyük değişiklik! Artık ünlüler ve gönüllüler yok! Ilıcalı açıkladı o isimler dikkat çekti

Ekranlarının sevilen yarışması Survivor yeni sezon hazırlıkları başlarken Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama gündeme damgasını vurdu. Yeni sezon ilk tanıtımı yayınlanan Survivor'da format değişikliğine gidildiği belli oldu. İşte, fenomen yarışma Survivor 2023 kadroları ve değişiklikler haberimizde yer almaktadır

2006 yılından bu zamana kadar ekranlarda olmaya devam eden yarışma Survıvor'un yeni sezonu için çok az zaman kalmasıyla izleyicilerde takımların nasıl olacağına ilişkin araştırma yapmaya başladı. Survivor'un yeni sezon ilk tanıtımı yayınlanırken Acun Ilıcalı'nın söyledikleri ise kafaları karıştırdı. Yeni sezonda akıl oyunlarının olacağı belirtilirken Ilıcalı'dan çok geçmeden bilgilendirme geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının olmayacağı açıklanırken yeni takımlar da belli oldu. İşte, 2023 Survivor yeni takımlar ve yeni format haberimizde

Survivor'un yeni sezonda All Star Fenomenler olarak ekranlara geleceği açıklanmasıyla bomba etkisi yaratan karar geldi. Sosyal medya üzerinden sürpriz isimlerin katılacağı Survıvor'un yeni sezonunda Tiktok platformu sayesinde tanıdığımız isimlerinde yer alacağı beliritildi. Ocak ayında Dominik üzerinde çekimlerin başlayacağı ise duyuruldu.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Murat Ceylan'ın sunumuyla ekranlara gelecek olan Survivor yeni sezon All Star ve Fenomenler olarak ekranlara geleceği iddia edildi. fakat konu hakkında henüz Ilıcalı ve TV8 ekranlarından resmi açıklama yapılmadı. Her sene olduğu gibi yeni sezonda da Masterchef yarışmasının bitimiyle Survivor başlaması tahmin ediliyor.

Survivor yeni sezon

SURVİVOR 2023 TAKIMLARI BELLİ OLDU MU?

Her zamankinden farklı olarak ekranlara gelecek olan Survivor bu sefer ünlüler gönüllüler olarak karşımıza çıkmayacak. 2023 Survivor yeni sezonda All Star ve Fenomenlerin kıyasıya mücadelesi izleyici karşısına geçecekti. 2023 survivor yeni sezonda yarışacak isimler netleşmedi fakat sosyal medya üzerinden 2023 Survivor All Star fenomenler ekibinde Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Merve Aydın, adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni TikTok fenomeni Cellat gibi isimlerin olacağı iddia edilmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN