Survivor Yargıya Taşındı! Batuhan Karacakaya-Acun Ilıcalı Kavgası Alevlendi! Yanan Nisa Bölükbaşı Olacak

Survivor Yargıya Taşındı! Batuhan Karacakaya-Acun Ilıcalı Kavgası Alevlendi! Yanan Nisa Bölükbaşı Olacak

Survivor All Star bitmesine rağmen sular hala durulmadı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olduğu yarışmada Batuhan Karacakaya'nın iddiaları magazini meşgul ederken, Acun Ilıcalı'da açıklamalara kayıtsız kalmamıştı. Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı arasında tartışmaya dönene ithamlar da Batuhan Karacakaya'dan şoke eden hamle geldi. Bakın Acun Ilıcalı'ya ne yaptı?

Türkiye'nin en çok izlediği yarışmalar arasında yer alan Survivor bitti ama tartışmalar bitmedi. Nisa Bölükbaşı'nın şaibeli şampiyonluğu hakkında iddialar ortaya atılırken, Acun Ilıcalı'dan Bölükbaşı'na destek mesajı geldi. Yarışmadan 3. olarak ayrılan Batuhan Karacakaya'nın açıklamaları ise herkesi şoke etti. Devam eden tartışma büyüdü. Ve Karacakaya Acun Ilıcalı'yı kızdıracak bir hamlede bulundu. İşte detaylar.

1456130.jpg

NİSA BÖLÜKBAŞI'NIN ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUĞU OLAY OLDU

Halk oylamasının yapıldığı yarışmada SMS birinciliğini Nisa Bölükbaşı aldı. Adem Kılıççı ile SMS oylamasına giren Bölümbaşı, SMS oylarını toplarken düşük derece ile yarışmadan ayrılan Batuhan Karacakaya, Bölümbaşı'nın şampiyonluğunun hileli olduğunu iddia ederek Acun Ilıcalı'ya zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Annesi ve kız kardeşinin açıklamalarıyla büyüyen tartışmaya Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi. Karacakaya'nın "Mektubum var" açıklamasından sonra Ilıcalı "Twitter'dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin" diye yanıt verdi.

1454597.jpg

BATUHAN KARACAKAYA'NIN ACUN ILICALI ÖFKESİ DİNMEDİ

Nisa Bölükbaşı'nın birinciliği kabul etmeyen yarışmacılar arasında Nagihan Karadere de vardı. Batuhan Karacakaya'nın açıklamaları magazine bomba gibi düşerken, Karacakaya'nın yarışma sonrası kendisine 3 milyonluk aracın verileceğini ve bunun verilmediğini iddia ederek Acun Ilıcalı'yı şoke eden bir hamle de bulundu. Yarışmanın etkisi hala devam ederken Karacakaya'nın şampiyonluk öfkesi hala bitmedi. Yapımcı Acun Ilıcalı'yı hedef alan paylaşımlar yapan Karacakaya, bu deva olayı yargıya taşıdı.

batuhankaracakayaolay.jpg

3 MİLYONLUK ARAÇ KRİZİ YARGIYA TAŞINDI

Kendisine verileceği söylenen 3 milyonluk aracı hala alamadığını iddia eden Karacakaya, yarışmanın ardından 1 ay geçmesine rağmen hala kendisine aracının tahsis edilmediğini belirtti. Karacakaya, bunun için yargıya başvurdu. Acun Ilıcalı hakkında dava açtığı iddia edilen Karacakaya'nın bu hareketinden sonra Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tekrardan gündeme geldi.

acunilicalisurvivor.jpg

ACUN O LAFLARA DAYANMAMIŞTI

Batuhan Karacakaya'nın annesi ve kız kardeşi de kardeşlerinin hakkının yenildiğini iddia ederek sert paylaşımlarda bulunmuştu. Acun ise bu yaşananlar karşısında sessizliği bozmuş "Kimse benim namusuma laf edemez" diyerek anne ve oğlu hakkında ciddi uyarılar da bulunmuştu. Yaşanan şaibeli şampiyonluk sonrasında 2. olan Adem Kılıççı ise Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takibi bırakmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN