Survivor'da yarışmacı kalmadı! Beklenmeyen bir veda daha, o isim yarışmadan ayrıldı

Survivor'da yarışmacı kalmadı! Beklenmeyen bir veda daha, o isim yarışmadan ayrıldı

Survivor 2023 yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ekranlara yansırken dokunulmazlık kazanan takımın sevinci ise çok konuşuldu. 2023 sezonunda yarışmadan ayrılan kişiler de gündeme bomba gibi düşüyor. Ilıcalı bir yarışmacının daha adadan ayrılacağını açıkladı. İşte Survivor 2023 sezonuna veda eden yarışmacı…

Survivor 2023 TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen takımlar kıyasıya mücadele gösterdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ünlüler olurken 2-0'lık skor ise dikkat çekti. Dokunulmazlık oyununda ise Aziz'in suya düşme anları yarışmaya damga vururken uzun süre sudan çıkamayan Aziz'in yardımına ise ekipler koştu. Nabzının yükseldiğini ve nefesinin kesildiğini belirten Aziz, ailesinin ve sevdiklerinin endişelenmemesi gerektiğini vurguladı.

SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?


Konseyde bir araya gelen yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla şaşkına döndü. İki bilgi vereceğini belirten Ilıcalı ilk önce Yusuf Güney'in şartlara dayanamayarak adadan ayrılmak istediğini söyledi. Kırmızı takım için bugün itibarıyla bir kaybın daha olacağını belirten Acun Ilıcalı, Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek ifadelerini kullandı. Ünlü sunucu önümüzdeki haftadan itibaren yedek yarışmacıların kadroya dahil olacağını söyledi.

survivor-2023-konsey.jpg

İKİ İSİM DAHA VEDA ETMİŞTİ


Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalar kapsamında ünlüler takımından iki ismin daha adaya veda etti açıklandı. Adaya veda eden isimler Berdan Mardini ve Seçkin piriler oldu.

berdan-seckin.jpg

POTODAKİ İSİMLER AÇIKLANDI


Konseyde iki eleme adayı çıkaran gönüllüler takımı ilk isim olarak Aziz'i seçti. Gönüllüler takımının performans birincisi Özgür ise 2 eleme adayı olarak bir isim belirtirken potaya gönderdiği isim Chaby oldu. Survivor 2023 sezonunun bu haftaki eleme adayları Chaby ve Aziz oldu.

YEDEK YARIŞMACILAR KADROYA KATILACAK


Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ile yedek yarışmacıların da kadroya dahil olacağı belirtildi. Kadroya dahil olacak yeni isimler merak konusu olurken Acun Ilıcalı yeni isimleri açıkladı. Kadroya dahil olacak 5 isim belli olurken Ilıcalı, Batuhan Yeşilturna, Kardeniz Kılıç, Yiğit İnandı, Yaman Keleş, Merve Yıldırım’ın kadroya dahil olduğunu söyledi.

survivor-2023-yedek-kadro.jpg

Açıklanan yarışmacıların ardından Yusuf Güney’inde devam edememesi nedeniyle yeni bir yedek yarışmacının yarışmaya dahil olacağını açıklandı. Survivor 2023 kadrosuna katılan son isim ise Yusuf Yıldız oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN