Survivor'ın sunucusu mu değişiyor? Turabi Çamkıran'ın sözleri şok etti "Acun abisiz de Survivor olmaz be"

Survivor'ın sunucusu mu değişiyor? Turabi Çamkıran'ın sözleri şok etti "Acun abisiz de Survivor olmaz be"

Gelecek yıl ekranlara gelecek 'Survivor All Star 2024' yarışmasında yer alacak olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı aracılığıyla kafa karıştıran açıklamalara imza attı. Turabi Çamkıran'ın açıklamaları "Survivor'ın sunucusu mu değişiyor?" yorumlarına neden oldu.

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak isimleri tek tek açıklarken geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan, yarışmanın efsane ismi Turabi Çamkıran'ın da yarışmaya katılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Turabi Çamkıran'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Turabı Çamkıran'ın paylaşımı "Survivor'ın sunucusu mu değişiyor? " yorumlarına neden oldu.

TV8'in reyting rekorlarını alt üst eden yarışması Survivor, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle yayın hayatına devam edecek. Acun Ilıcalı şimdiden yarışmada yer alacak isimleri açıklamaya başladı.

Survivor yarışmasına 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılarak yarışmada efsaneleşen Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış daha sonrasında ise sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak ekonomik olarak zorluk çektiğini ve 'beş parasız' kaldığını açıklamıştı.

Turabi Çamkıran'ın bu paylaşımı hayranlarını üzüntüye boğarken Acun Ilıcalı, Turabi Çamkıran'ın gelecek sezon Survivor yarışmasına katılacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni bir açıklama yayınlayan Turabi Çamkıran bu kez kafaları karıştırdı. Survivor yarışmasının efsane isminin açıklaması "Survivor'ın sunucusu mu değişiyor?" yorumlarına neden oldu.

Survivor'a damga vurmuştu! Turabi Çamkıran'dan kahreden haber: Hayranları üzgün...

"ACUN ABİSİZ DE SURVİVOR OLMAZ"

İşte Turabi Çamkıran'ın o açıklaması:

"Acun abi kusura bakma lütfen. Sevenlerimden ve de en önemlisi senden özür diliyorum" diyen Turbo Turabi açıklamasında "Sana söz verdiğim gibi Surrvivor All Star2024’e en iyi şekilde hazırlanıp gelemeyeceğim. Son kontrollerimin sonucunda üzülerek söylüyorum ki “Antrenman yapabilir!” onayı çıkmadı. Doktorum; “Bu şartlar altında kesinlikle antrenman yapamazsın! Ekibimin uzun uğraşlar araştırmaları sonucunda, Türkiye Survivor tarihinde sana rakip olabilecek kimsenin olmadığı sonucuna vardık! Bu nedenden dolayı antrenman yapmadan adaya gitmende bir sakınca görmüyoruz!' dedi. O yüzden kusura bakma abi antrenman yapmadan geliyorum. İnşallah yarışmacılar da pek fazla çalışmadan geliyordur. Durduk yere ilk haftadan elenmesek bari. Çalışmadan gitsem, beni oyunlarda eleyerek gönderebilirler mi? Bu seneki en büyük rakibim Acun Ilıcalı

İnşallah çok az görürüm kendisini. Ne kadar az gelirse adaya, o kadar rahat ederim ceza almadan. Ama Acun abisiz de Survivor olmaz be. Herkes Acun abi için izliyor Survivor’ı, biz Survivorlar’da “millet sırf bizim için izliyor” diye havalara giriyoruz. @hullcity yokken biz vardık Acun abi. Bizi unutma ve sık sık sun lütfen."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN