Tamer Karadağlı 'sorumluları karıştırdı': Belediyeden şikayet etti, bina Bakanlığın çıktı

Tamer Karadağlı 'sorumluları karıştırdı': Belediyeden şikayet etti, bina Bakanlığın çıktı

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı bakanlığa bağlı sahneyi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sandı bakımsızlığını eleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Karadağlı'ya yanıt verdi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlıktan şikayet ederek ‘Belediye bunu görmüyor mu?” diye paylaşımda bulundu. Karadağ’lının “rezalet” diye tanımladığı binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığından şikayet etti.

Karadağlı'nın belediyeye tepki gösterdiği bina bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı.

'BELEDİYE BUNLARI GÖRMÜYOR MU?'

Binanın bakımsızlığından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren oyuncu, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" dedi.

MUHİTTİN BÖCEK YANIT VERDİ

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Tamer Karadağlı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu sandığı bina için açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek “Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Benin sevgili Antalyalı hemşerilerim sandıkta gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN