Tarım Kredi markette büyük indirim başladı! Pazara gitmeye gerek kalmadı: Sebze ve meyvede 3 günlük flaş indirim

Tarım Kredi markette büyük indirim başladı! Pazara gitmeye gerek kalmadı: Sebze ve meyvede 3 günlük flaş indirim

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri 3 günlük olacak indirimler için düğmeye bastı. Sebze ve meyve kategorisinde yapılan indirimlerin 8-10 Nisan tarihlerinde geçerli olduğu belirtildi. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketler indirim ürünleri…

Marketler tarafından yapılan indirimler yakından takip ediliyor. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri 8-10 Nisan tarihleri arasında geçerli olan indirim için ürünleri yayınladı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketler indirim ürünleri…

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİ İNDİRİM ÜRÜNLERİ

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde geçerli olacak indirim ürünleri araştırılıyor. İndirimin 8 Nisan ve 10 Nisan tarihleri arasında geçerli olduğu belirtildi. İndirimde yer alan ürünler şu şekildedir:

tarim-kredi-nisan.jpgtarim-kredi-nisan-2.jpgtarim-kredi-nisan-3.jpg

Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Kooperatifi marketleri arasında imzalanan anlaşma kapsamında marketlerde ambalajlı kıyma ve kuşbaşı etlerde satışa sunuldu. Et ve Süt Kurumu Ramazan öncesinde et fiyatlarında spekülasyonun olduğunu öne sürerek Tarım Kredi Marketleri ile bir anlaşmaya imza attı.

KIYMA FİYATLARI NE KADAR?


Et ve Süt Kurumu ile yapılan anlaşma kapsamında 1 kiloluk kıyma ve kuşbaşı et fiyatları belirlendi. Raflarda yerini alan et fiyatları kapsamında kıymanın kilogramı 140, kuşbaşının kilogramı ise 150 TL'den satışa sunuldu. Kampanya kapsamında tüm müşterilerin yararlanabilmesi için ilk etapta ambalajlı kıyma ve kuşbaşından yalnızca birer adet veriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN