Tazminat borcunu ödeyemeyen Amber Heard'ün son umudu sigorta şirketleri

Tazminat borcunu ödeyemeyen Amber Heard'ün son umudu sigorta şirketleri

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Temyiz başvurusunun ardından avukatıyla yollarını ayıran Heard, şimdi de Depp'e ödemesi gereken tazminat borcunu ödemeyi reddeden sigorta şirketlerine karşı başka bir avukatla anlaştı.

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in ile kendisi hakkında şiddet iddiasında bulunan eski eşi oyuncu Amber Heard'ün birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık karalama davası, 1 Haziran'da sonuçlandı. Oy birliğiyle alınan kararda jüri, Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün 'kötü niyetle' hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Heard'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Heard ve Depp, geçtiğimiz aylarda ise bu kararlar için karşılıklı olarak temyize gitti.

AVUKATININ İŞİNE SON VERDİ

Heard, aleyhine sonuçlanan davanın ardından kendisini savunan avukatının işine son verdi. Altı hafta süren karalama davasında 'Aquaman' yıldızını temsil eden Elaine Charlson Bredehoft, Heard ile yollarını ayırdı.

UMUDU SİGORTA ŞİRKETLERİ

Tüm bunların ardından Amber Heard, ödemesi gereken milyonlarca dolarlık tazminatı ve mahkeme masraflarını karşılaması talebini ısrarla reddeden iki sigorta şirketini 'zorlaması' amacıyla Kirk Pasich'i de hukuk ekbinin bir parçası olarak işe aldı.

Şirketler, Heard'ün Depp'e "iftira attığını" ve "kötü niyetli olduğunu" gerekçe göstererek ödeme yapmayı reddediyor.

DAVA BAŞLAMADAN 8 MİLYON DOLARLIK MASRAF

Puck News'a göre; Heard'ın masrafları henüz olaylı Virginia davası başlamadan önce bile 8 milyon doların üzerine çıktı. Heard'ün ekibi ise bu ücretlerin sigorta şirketleri olan Travellers Commercial Insurance Company ve New York Marine General Insurance Company tarafından karşılanmasını istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN