Johnny Depp-Amber Heard davası kapanmıyor!

Johnny Depp-Amber Heard davası kapanmıyor!

Şiddet uygulamakla suçladığı eski eşi Johnny Depp'in kendisine açtığı karalama davasını kaybedip, Depp'e 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi kararlaştırılan Amber Heard, kararın iptal edilip davanın yeniden görülmesi için mahkemeye 68 sayfalık temyiz başvurusunda bulundu.

Bir dönemin en popüler Hollywood çiftlerinden olan ABD'li oyuncular Johnny Depp ve Amber Heard’ün birbirlerini şiddetle suçlayıp açtıkları karşılıklı karalama davası, tüm dünyada aylarca canlı yayınlandı. Davayı kaybederek Depp’e 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi kararlaştırılan Heard ise, bu miktarı ödeyemeyeceğini belirterek alternatif yollar aramaya başladı.

68 SAYFALIK TEMYİZ BAŞVURUSU

Los Angeles Times’ın aktardığına göre, tazminat ödemesinde sigorta şirketlerinden de olumsuz yanıt alan Heard, son olarak iftira davasının yanlış eyalette düzenlendiğini ve terapi notlarının dahil edilmemesini öne sürerek karara karşı 68 sayfalık temyiz başvurusunda bulundu.

'KARAR GERİ ALINSIN'

Heard, kararın geri alınması için Virginia mahkemelerine başvurdu. Ayrıca oyuncu, Depp tarafından taciz edildiğini bildirdiği bazı terapi notlarının göz ardı edilmesini adil bulmadığını belirterek davanın yeniden görülmesini istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN