Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard'ün Twitter hesabını kapattı

Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard'ün Twitter hesabını kapattı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın almasının ardından eski sevgilisi Amber Heard'ün Twitter hesabını kapattı. Twitter'da arama yapıldığında 'RealAmberHeard' kullanıcı adlı profilin sistemden silindiği görüldü.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter'ı satın almıştı. Musk, Twitter'ı satın almasının ardından ilk olarak CEO Parag Agrawal'ı işten çıkardı ve onaylanmış hesaplarda olan mavi tik ücretini 8 dolar yaptı.

AMBER HEARD'ÜN HESABI KAPATILDI

Tüm bu yaşananlar tartışmalara neden olurken, Musk kimsenin haberi olmadan sansasyonel bir olaya daha imza attı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını kapattığı öne sürüldü. Twitter'da yapılan aramada 'RealAmberHeard' kullanıcı adlı profilin sistemden silindiği görülüyor.

6365fa79de9ec.png

İkili ilk olarak 2013'te Heard'ün rol aldığı ve Musk'ın sadece bir kamera hücresi yaptığı "Machete Kills" setinde tanışmıştı. O sırada Musk, o zamanki karısı Talulah Riley ile ve Heard, o zamanki kocası Depp ile birlikteydi.

Elon Musk ve Amber Heard 2016'nın sonlarında ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard'den bir yıl sonra ayrılan Musk, "Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı" itirafında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN