Twitter'da bir dönem sona eriyor! Elon Musk: Bu saçmalığa son vereceğiz

Twitter'da bir dönem sona eriyor! Elon Musk: Bu saçmalığa son vereceğiz

Twitter'da onaylı mavi tik sahibi kullanıcılardan ücret almaya hazırlanan, ayrıca çalışanların önemli bir kısmını işten çıkartan Elon Musk, Twitter'a şimdi de 'uzun formda tweet ekleme' seçeneğini getiriyor.

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Twitter'ın yakında kullanıcıların tweet'lerine uzun biçimli metinler eklemesine olanak tanıyan bir özellik kazanacağını duyurdu.

Uzun tweet yazmanın ne zaman mümkün olacağını paylaşmayan Musk, 'not defteri ekran görüntüleri saçmalığına' son vereceğini ifade etti.

Elon Musk'ın paylaşımı şöyle:

"Twitter'da artık uzun mesajlar yazmak istediğinizde, bunları tweetlerinize ekleyebileceksiniz. Bunun için 'uzun formda tweet ekleme' seçeneği gelecek."


SİTE İÇİ ARAMA ALGORİTMASI DA DEĞİŞİYOR

Ayrıca şirketin içerik oluşturuculardan para kazanmaya yönelik ek araçlar ve platformun arama işlevinde iyileştirmeler üzerinde çalışmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Musk, "Twitter'da arama yapmak bana '98'deki Infoseek'i hatırlatıyor! Bu da çok yakında çok daha iyi olacak!" diye yazdı.

"HAZIR OLAN HİZMETLERİ KENDİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYOR"

Musk, 'uzun tweet' duyurusunu yaptıktan sonra NBC News muhabiri Ben Collins, eski Twitter yönetiminin Musk tarafından devralınmasının öncesinde de bir metin paylaşma özelliğini test ettiğini belirtti.

Collins, "Bazı çalışanların işten çıkarılmadan önce yaptıkları bir sürü işi kendi yapmış gibi gösteriyor" dedi.

Uygulamalardaki deneysel özellikleri ortaya çıkartması ile tanınan Jane Manchun Wong, bu yılın başında, Twitter'ın daha uzun mesajlar göndermek için bir 'Makaleler' özelliği üzerinde çalıştığına dair kanıtlar keşfetmişti.

ÜCRETLİ TWITTER HİZMETİ HAYATA GEÇİYOR

Twitter, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yenilenen Twitter Blue aboneliğini desteklemek için gereken altyapının bir kısmını uygulamaya başladı.

Hizmet, kullanıcıların hesaplarını doğrulamak ve daha uzun videolar yayınlama ve daha az reklam görme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi başka özelliğe erişim elde etmek için ayda 8 dolarla ücretlendirilecek.

POPÜLER KULLANICILAR, TWITTER'I TERK EDİYOR

Musk daha önce Twitter'ın içerik oluşturucuları desteklemek için çalışacağına söz vermişti, ancak şirketin bunu nasıl yapmayı planladığına dair ayrıntıları henüz paylaşmadı.

Şirketin devralınmasından bu yana, platformdaki en popüler oyun haber hesaplarından birinin sahibi olan Nibellion da dahil olmak üzere bir dizi yüksek profilli kullanıcı Twitter'dan ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN