Ünlü şarkıcı Twitter'a veda etti

Ünlü şarkıcı Twitter'a veda etti

İş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından yaptığı açıklamalar ve sosyal paylaşım sitesindeki politika değişikliği sonrası birçok ünlü isim Twitter hesabını kapatma kararı aldı. Twitter'ı terk eden isimler arasına ünlü bir müzisyen de dahil oldu.

Twitter'ı satın almasının ardından çok sayıda çalışanı işten çıkaran Elon Musk'ın bu hamlesi üzerine birçok ünlü isim Twitter hesabını kapatarak sosyal paylaşım sitesinden ayrıldı.

İngiliz müziğinin önde gelen isimlerinden Elton John da Twitter'ı terk edenler kervanına katıldı.

elton-john-twitter-hesabini-neden-kapatti.jpg

ELTON JOHN DA TWITTER'DAN AYRILDI

75 yaşındaki müzisyen, 1.1 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından, "Hayatım boyunca müziği herkesi bir araya getirmek için kullandım. Ancak yanlış bilginin, bu birliğimizi bozmasını görmek beni çok üzüyor" paylaşımında bulundu.

Elton John, "Yanlış bilginin yayılmasına izin veren politika değişimleri nedeniyle artık Twitter'ı kullanmamaya karar verdim" diyerek hesabını kapattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN