Musk, Twitter'da 1,5 milyar hesabı silecek

Musk, Twitter'da 1,5 milyar hesabı silecek

Elon Musk, Twitter'ı satın aldığından beri şirketteki 'kovulma ve istifalarla' gündemden eksik kalmıyor. Musk şimdi de Twitter’da yakında 1,5 milyar hesabın isim alanını boşaltmaya başlayacaklarını duyurdu.

Twitter'ın yeni sahibi milyarder iş insanı Elon Musk'ın şirkette yaptığı 'yenilik ve değişimleri' gündemde olmaya ve tartışılmaya devam ediyor. Twitter'la ilgili yeni planlarını açıklayan Musk şimdi de 1,5 milyar hesabın isim alanını boşaltmaya başlayacaklarını duyurdu.

"Twitter, yakında 1,5 milyar hesabın isim alanını boşaltmaya başlayacak” diyen Musk, bu silinecek isimlerin yıllarca girilmeyen ve tweet atılmayan hesaplar olduğunu belirtti. Musk, ayrıca Twitter’in kullanıcıların gerçek hesap durumunu gösterecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalıştığı bilgisini paylaşarak, “Böylece gizli hesap kısıtlama altında olup olmadığınızı, bunun nedenini ve nasıl itiraz edeceğinizi açıkça biliyor olacaksınız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN