Twitter'daki değişim gözlerden kaçmadı

Twitter'daki değişim gözlerden kaçmadı

İş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından yaşanan çarpıcı değişiklik bir sosyal medya kullanıcısının gözünden kaçmadı. İşte, Elon Musk'tan önce Twitter ve Elon Musk'tan sonra Twitter...

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı devraldığından beri milyonlarca üyesi bulunan platformda çok büyük değişiklikler yaptı.

Üst düzey yöneticileri kovmayla başlayan süreç, çok sayıda çalışanın istifa etmesine ve Twitter'daki çalışan sayısının büyük ölçüde azalmasına neden oldu.

KADIN ÇALIŞAN SAYISINDAKİ AZALIŞ DİKKAT ÇEKTİ

Twitter'da Lauren Chen adlı kullanıcının, "Elon Musk'tan önce Twitter ve Elon Musk'tan sonra Twitter" paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Lauren Chen, paylaşımında, "Elon'dan önce Twitter vs Elon'dan sonra Twitter" notunu düştü.

Paylaşımda yer alan fotoğraflarla, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından öncesine ve sonrasına ait olduğu iddia edilen şirketteki kadın çalışan sayısına dikkat çekti.


TRUMP'IN HESABINI YENİDEN AÇTI

Twitter'ı geçtiğimiz ay satın alan Elon Musk, geçen yıl hesabı kalıcı olarak askıya alınan eski ABD Başkanı Donald Trump için, "Trump, Twitter'a dönsün mü?" anketi başlatmıştı.

Anketten "Trump, Twitter'a dönsün" sonucu çıkınca Trump'ın Twitter hesabı tekrar açılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN