Twitter'daki tuhaflıklar bitmiyor! Profilinizi kontrol edin, size de gelmiş olabilir

Twitter'daki tuhaflıklar bitmiyor! Profilinizi kontrol edin, size de gelmiş olabilir

Twitter'da son dönemde yaşanan tuhaflıklara bir yenisi daha eklendi. Başta gazeteciler olmak üzere bazı hesapların bir anda askıya alınmasının yanı sıra mavi onay işaretinin ücretli olması gibi politikaları nedeniyle tepki çeken Twitter'da Türkiye'de bazı kullanıcılara şoke eden değişiklik yaşandı.

İş insanı Elon Musk'ın satın almasının ardından birçok çalışanın işten çıkarılması ve Musk'ın hoşnut olmadığı bazı gazetecilerin hesaplarının nedensiz kapatılması gibi politikalar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Twitter'da, bir tuhaf olay daha yaşandı.

Türkiye'den bazı rastgele kullanıcıların kendilerinden habersiz mavi onay işareti alması şaşkınlık uyandırdı.

elon-musk-twitter-ne-kadar-aldi.jpg

MAVİ ONAY İŞARETİ ŞAŞKINLIĞI

Kişilerin ünlü isimler olmasından ya da fazla takipçiye sahip olmalarından dolayı eklenmeyen mavi tik profillere Twitter Blue aboneliği kapsamında eklendi.

Fakat işin garip yanı, bu kişiler Twitter'dan isteseler bile Blue abonesi olamıyor. Çünkü Twitter Blue, henüz ülkemizde hizmete girmedi.

twitterin-sahibi-kim.jpg

NEDENİ BİLİNMİYOR

Twitter'daki rastgele kişilere verilen mavi onay işareti, Blue hizmetinin çok yakında Türkiye'de de hizmete sunulacağının bir habercisi olabilir. Fakat bunun teknik hata olduğunu söylemek de mümkün, zira konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

Twitter, Elon Musk'ın eline geçtiği günden bu yana pek çok özelliği doğrudan kullanıcılara açık sürümde denemeye başlamıştı. Yaşanan bu olay da yapılan testlerden birinin yanlış yansıması olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN