Eski Twitter yöneticisinden 'Elon Musk' yorumu: Ne yaptığını bilmiyor

Eski Twitter yöneticisinden 'Elon Musk' yorumu: Ne yaptığını bilmiyor

Eski bir Twitter yöneticisi olan Bruce Dailsey, Twitter'ı satın almasının arkasından platformun çok sayıda çalışanını işten çıkaran Elon Musk için "Oldukça açık ki Elon şu an ne yaptığını bilmiyor" dedi.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucu CEO'su Elon Musk’ın Twitter'ı satın aldığı gibi binlerce çalışanı işten çıkarmasının ardından eski bir Twitter yöneticisi, Musk’ın attığı adımlarla “ne yaptığını bilmediğini” söyledi.

The Guardian’da yer alan habere göre, 2015-2020 yılları arasında Twitter’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika birimlerinin başkan yardımcılığını yapan Bruce Dailsey, Twitter’da Musk’ın satın almasıyla meydana gelen “demokratiklikten uzak değişimlerden” hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

'KULLANICILARIN MEŞRULUĞUNU CEP HARÇLIĞIYLA DEĞİŞTİRİYOR'

Daisley, “Bence Elon geleceğin ve her sorunu çözeceğini düşünüyordu. Oldukça açık ki Elon şu an ne yaptığını bilmiyor” dedi.

Daisley, Musk’ın mavi tik için sekiz dolar isteme planını da eleştirdi. Daisley, Musk’ın doğrulanmış kullanıcıların meşruluğunu “cep harçlığıyla” değiştirmeye başladığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN