Eski sevgilisinden böyle intikam aldı! Elon Musk’tan Amber Heard kararı

Eski sevgilisinden böyle intikam aldı! Elon Musk’tan Amber Heard kararı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter'ı satın alan ünlü iş insanı Elon Musk, çok konuşulacak bir karar imza attı! Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard’dan intikam almak için sosyal medya hesabını askıya aldığı öne sürüldü. Twitter'da yapılan aramada 'RealAmberHeard' kullanıcı adlı profilin sistemden silindiği görülüyor.

MAVİ TİK KARARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

‘Mavi tik’i ücretli yaparak gündeme gelen Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, çok konuşulacak bir karar daha imza attı. Ünlü ismin gizlice eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı fark edildi.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya devi Twitter'ı satın almıştı. Milyarder iş insanı, Twitter'ı satın aldıktan sonra ilk iş olarak CEO Parag Agrawal'ı kovdu ve ardından mavi tik ücretini 8 dolar olarak belirledi.

ESKİ SEVGİLİSİNDEN İNTİKAMI BÖYLE ALDI

Tüm bu yaşananlar dünya gündemini sarsarken, Musk kimsenin haberi olmadan sansasyonel bir olaya imza attı. Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı öne sürüldü. Twitter'da yapılan aramada 'RealAmberHeard' kullanıcı adlı profilin sistemden silindiği görülüyor.

elon.jpg

İLİŞKİLERİ 2016 YILINDA BAŞLAMIŞTI

Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin sahibi Elon Musk ile Amber Heard ilk olarak 2013'te Heard'ün rol aldığı ve Musk'ın sadece bir kamera hücresi yaptığı "Machete Kills" setinde tanışmıştı.

Elon Musk ve Amber Heard 2016'nın sonlarında ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard'den bir yıl sonra ayrılan Musk, "Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı" itirafında bulunmuştu.

TWITTER’I 44 MİLYAR DOLARA SATIN ALDI

ABD'li iş insanı Elon Musk, aktivist grupların reklam verenlere baskı yapması nedeniyle 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ın gelirinde büyük düşüş olduğunu söyledi.

Dünyanın en zengin insanı, Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ın gelirinde büyük düşüş olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Musk, "İçerik denetimiyle ilgili hiçbir şey değişmemesine ve aktivistleri yatıştırmak için elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen, aktivist grupların reklamcılara baskı yapması nedeniyle Twitter'ın gelirinde büyük bir düşüş oldu. ABD'de ifade özgürlüğünü yok etmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN