Tüm burçların pabucu dama atılacak! Kelt burçlarına göre sen hangi ağaçsın? İşte senin ağacının anlamı...

Tüm burçların pabucu dama atılacak! Kelt burçlarına göre sen hangi ağaçsın? İşte senin ağacının anlamı...

Keltler, herkesin ağacını doğumda aldığı ve doğduğumuz mevsimin bireysel niteliklerimizin ve karakter özelliklerimizin oluşumu için çok önemli olduğu eski inancına bağlı kaldılar. Keltler sadece doğayı değil, ayı da izlediler. Ay'ın hareketi de benzersiz özelliklerimizin şekillenmesinde önemli bir rol oynadı.

Bu nedenle, tüm Kelt astrolojisi ay takvimine dayanır. Ayın evrelerinin sayısına göre 12 değil 13 Kelt Zodyak işaretine sahiptir.

Ağaçlar yaşamın, ölümün ve yenilenmenin sembolüdür ve Kelt ülkelerinde yetişen hemen hemen tüm ağaçlar Kelt geleneklerinde saygı görür. Keltlerin, onlara göre güçlü ruhsal enerji, bilgelik ve kutsal bilgi depolayan ağaçlarla derin bağlantısı, onları her ay ayını bir ağaçla karşılaştırmaya ve bu dönemde doğanlara atamaya zorladı.

Kelt burcuna göre hangi ağaçsın Hangi ağacın sana ait olduğunu öğrenmek için aşağıdaki Kelt burcuna göre doğum tarihini bul :

HUŞ AĞACI: BAŞARILI - 24 Aralık - 20 Ocak

Huş, Kelt yeni yılının başlangıcını temsil eder ve bu işaret yenilenmeyi ve uyanışı temsil eder. Huş ağacının enerjisi altında doğanlar, yılın en karanlık zamanında doğdukları için genellikle ışık arayışı içindedirler. Bu, karakteri oluşturur, bu nedenle Huşlar genellikle ısrarcı, sert ve kararlı kişiliklerdir . Karizmatiktirler ve doğduklarında çok az ışık olduğu gerçeğini telafi etmek için kendi ışıklarını yayarlar. Bu insanlar lider olma eğilimindedir; son derece motive, ısrarcı ve hırslıdırlar. İsterlerse her zaman başarılı olurlar. Bir orman yangınından sonra bile, ilk iyileşen huş ağacıdır. Bu işaret "küllerden yükselen anka kuşu" nu sembolize eder.

Uyumluluk: Yabani üzüm ve söğüt.

kelt-burcu-agac.jpg

ROWAN AĞACI: DÜŞÜNÜR - 21 Ocak - 17 Şubat

Rowanlar, derin düşünürler, yaratıcılar ve vizyonerlerden doğan Kelt zodyakının en felsefi zihinleridir. İçsel bir tutkuları ve vahşi bir hayal güçleri vardır, ancak bunu genellikle herkesten gizlerler çünkü tuhaf inanç ve fikirlerinin ciddiye alınmayacağına inanırlar. Bu nedenle, gerçek kişiliklerini gerçekten yansıtmasa da, başkalarıyla etkileşimlerinde biraz mesafelidirler. Rowan, sıcaklık, sevgi ve şefkat yayan enerji üretir ve herhangi bir olumsuzlukla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.

Uyumluluk: Sarmaşık ve Alıç.

AĞAÇLARIN KÜLÜ: SİHİRBAZ - 18 Şubat - 17 Mart

Kül döneminde doğanlar Keltler tarafından özgür düşünen, devrimci, yüksek eğitimli, empatik ve güzel ruhlar olarak algılanır. Zengin iç dünyalarına dalmış durumdalar ve yalnızlık için can atıyorlar. Doğayla derin bir bağ kurarlar ve büyülü bir ormanın ortasında dolaşırken mutludurlar.

Düşüncelerinde çok uzaklarda dolaştıkları için genellikle münzevi olarak algılanırlar. Diğer insanlarla empati kurabilseler de, diğerleri onların içini göremez. Ancak kül, başkalarının onlar hakkında ne düşündüğü hakkında çok az endişe duyuyor. Yaratıcıdırlar ve sanata, maneviyata, evrene, psikolojiye ve kendilerinin ve başkalarının kalplerini ve zihinlerini anlamalarına yardımcı olan her şeye ilgi duyarlar. Dişbudak ağaçları varoluş amacını tartışmayı sever.

KIZILAĞAÇ: ÖNCÜ - 18 Mart - 14 Nisan

Bunlar, manyetizmalarıyla insanları kendine çeken karizmatik, güçlü ve amaçlı öncülerdir. Nereye gittiklerini bilirler ve kararlılıkları ve sarsılmaz inançlarıyla başkalarına örneklerini takip etmeleri için ilham verirler.

Nefret ettikleri şeylerden biri konuşarak zaman kaybetmektir. Bu kişiler özgüven sahibidirler, gecikmeye ve kararsızlığa tahammül etmezler. Karizmaları onları çok çekici kılıyor ve yolda yalnız yürüyebilseler de, genellikle diğer meraklı ve kendine güvenen maceracılar tarafından lider olarak seçilirler.

İnsanlar dostça bir omuza ihtiyaç duyduklarında genellikle Kızılağaç'a başvururlar. Harika dinleyicilerdir ve teselli etmek için ne söyleyeceklerini bilirler. Kızılağaç'ın suyla bir bağlantısı vardır, bu da bu insanların duygusal ve derin olduğu anlamına gelir.

Uyumluluk: Huş, Meşe ve Alıç.

SÖĞÜT AĞACI: GÖZLEMCİ - 12 Mayıs - 8 Haziran

Willow'un Ay ile güçlü bir bağlantısı vardır, bu nedenle bu dönemde hassas, empatik ve zeki varlıklar doğar. Mistik ay enerjisini kullanma yetenekleriyle güçlenen, diğer insanların ne düşündüğünü ve hissettiğini açıkça sezme yeteneğine ve önsezi yeteneğine sahiptirler.

Hevesli öğrenicilerdir ve hayattaki amaçları toplayabildikleri kadar çok bilgi edinmektir. Deneyimlerinin her birinde derin dersler ve bilgelik bulurlar. Hayattaki sloganları “negatifi pozitife çevir”, bu yüzden her durumdan faydalanıyorlar.

Uyumluluk: Sarmaşık ve Huş.

kelt-burcu.jpg

ALIÇ AĞACI: İLLÜZYONİST - 13 Mayıs - 9 Haziran

Hawthorn'u tanımlamak için sıklıkla kullanılan bir ifade, "bir kitabı asla kapağına göre yargılamayın" dır. "İlüzyonist" olarak bilinirler çünkü gördükleriniz nadiren gerçektir. Büyük sırları olan karmaşık, kafa karıştırıcı ve öngörülemeyen karakterler olarak görülebilirler.

Çok az insan bu işaretin gerçek doğasını bilmekten onur duyar, çünkü yalnızca tamamen güvenilenleri yakınlaştırır. Alıçlar yaratıcı ve dinamiktir, sınırsız enerjiye sahiptirler ve ketum olmalarına rağmen genellikle sevilir, beğenilir ve saygı görürler.

Uyumluluk : Kül ve Rowan.

MEŞE AĞACI: SABİTLEŞTİRİCİ - 10 Haziran - 7 Temmuz

Meşe, Kelt zodyakının en güçlü ve en istikrarlı işaretidir ve hayatın ona attığı zorluklara ve darbelere rağmen her zaman olumlu ve iyimser kalır. Sadece bir trajediden sonra her zaman iyileşmekle kalmaz, aynı zamanda bir kural olarak ayağa kalkar ve daha zayıf ve morali bozuk olanları destekler.

Meşeler bilgi ve bilgelikle doludur ve bunu isteyerek başkalarıyla paylaşırlar, bu nedenle genellikle öğretmenler, danışmanlar, danışmanlar veya sadece bilgili ve ilginç ebeveynler olurlar.

Sevdiklerine karşı aşırı derecede kontrolcü ve koruyucu olabilseler de, onlar için en rahat yer ailenin kalbidir. Cömertlik, nezaket, besleme, şefkat ve empati, yapabildikleri herkese yardım ettikleri ve kendilerini asla başkalarından üstün veya aşağı görmedikleri için en dikkate değer özelliklerinden bazılarıdır.

Uyumluluk: kül, kamış ve sarmaşık.

ÇOBANPÜSKÜLÜ: CETVEL - 8 Temmuz - 4 Ağustos

Holly günlerinde doğanlar, üstlendikleri her şeyde mükemmel olma doğal yetenekleri nedeniyle hırslı ve rekabetçidir. Çok bilgililer ve çabuk öğreniyorlar.

Holly'ler, güç ve kontrol duygusuna sahip asil ve asil karakterlerdir. Zihinleri sürekli olarak görevlerle meşgul olduğunda zirvededirler, ancak can sıkıntısı baş gösterdiğinde genellikle tembellik gelir. Hollies'in bir ya da iki projesi olduğunda çok daha mutlu ve sağlıklı olmasının nedeni budur. Ancak mükemmeliyetçi olabilirler ve görevleri en yüksek standartlarda tamamlamak için çok çaba harcarlar.

Holly'nin sloganı: "Bir işin iyi yapılmasını istiyorsam, bunu kendim yapmayı tercih ederim." Kritik olabilirler ve genellikle küçük şeyler için telaşa kapılırlar.

Uyumluluk: Kül ve Mürver.

kelt-burcunda-agaciniz.jpg

FINDIK AĞACI: BİLGİLİ - 5 Ağustos - 1 Eylül

Fındık entelektüel olarak doğar ve ona ilimler kolayca verilir. Büyük olasılıkla dikkat etmeyecek veya basitçe unutamayacakları bilgileri hatırlama konusunda doğuştan gelen bir yetenekleri vardır.

Mükemmel organizasyon becerilerine sahip harika planlayıcılardır, bu nedenle bir şeyi organize etmeniz gerektiğinde onları dahil edin. Ancak biraz müdahaleci olabilirler ve çoğu zaman yapışabilirler.
Bu burç, Kelt zodyakının en analitik olanıdır ve en iyi sonucu aramak için saatlerce düşünür. Sinirli zihinleri nedeniyle olayları sıklıkla ertelerler.

Uyumluluk: Alıç ve Rowan.

YABAN ÜZÜMÜ: KESTİRİLEMEZ - 2 Eylül - 29 Eylül

Keltler, Wild Vine'ın etkisi altında doğanların çok karmaşık kişilikler olduğuna inanıyordu. Öngörülemez ve kararsız olabilirler. Taraf seçmeyi sevmedikleri için genellikle iki yüzlü olarak görülürler.

Bunun nedeni kısmen sonbahar ekinoksunda doğmuş olmalarıdır. Bazen Vinohrad'ın çocukları kaprislidir, ancak iyi bir zevkleri vardır ve yemek, şarap, müzik ve sanattan anlarlar.

Uyumluluk: Söğüt ve Fındık.

SARMAŞIK: KURTULAN - 30 Eylül - 27 Ekim

Sarmaşık, hayatın maruz kaldığı denemelerin miktarı nedeniyle genellikle "yaralı şifacı" olarak bilinen bir ruhtur. Zor koşullarda ve acı içinde yaşamayı çok iyi bildiklerinden, bu en sadık, şefkatli ve şefkatli işaretlerden biridir. İhtiyacı olan herkese yardım etmeye ve desteklemeye her zaman hazırlar.

Onlar verici olarak doğarlar ve karşılığında nadiren bir şey beklerler. Yumuşak, nazik ve şefkatli ruhlardır ve en çok ihtiyaç duydukları şey, onlara şefkat ve dikkatle davranacak insanlarla çevrili olmaktır. Ancak ne yazık ki yumuşak yapıları nedeniyle sıklıkla kullanılmaktadırlar.

Ve bunu anlasalar da sertleşmiyorlar. Bunun yerine, nihayetinde onlara güç, bilgelik ve daha da büyük bir şefkat düzeyi veren açık bir kalp ve zihinle yaşamaya devam ederler.

Uyumluluk: Meşe ve dişbudak.

kelt-burcunda-agac.jpg

BASTON: ENGİZİSYONCU - 28 Ekim - 24 Kasım

Reed, eski bilgi ve bilgeliği bulmayı umarak her şeyde gizli anlamlar aramayı sever. Hayat, onlar için bir gizemdir ve açığa çıkardıkları her katmanın, özellikle insanların kalpleri ve zihinleri söz konusu olduğunda, daha fazla entrika ve olasılık ortaya çıkardığını bilirler.

Bu işaret genellikle komplo teorilerinden ve kim, ne ve neden olduğunu bulmaktan etkilenir. Mükemmel gazeteciler ve dedektifler yaparlar. Sazların yaşam hakkında kalıcı bir merakı ve bilmek istedikleri her şeyi araştıracakları kesin olan huzursuz ruhları vardır.

Uyumluluk: Kamış, Dişbudak ve Meşe.

ALIÇ AĞACI: ARAYAN - 25 Kasım - 23 Aralık

Çok enerjik, kendi kendine yeten ve disiplinli karakterlerdir ve hayatları boyunca birçok zorluğa göğüs gerseler de yaşama tutkularını asla kaybetmezler. Onlar dürüst ve derinden felsefi olan özgür ruhlardır ve genellikle Kelt zodyakının "vahşi çocuğu" olarak algılanırlar.

Değişimi severler ve yüksek hızda yaşarlar ki bu bazen pervasızmış gibi görünebilir. Ancak onlar sezgiye, bilgeliğe ve içsel bilgiye dayanan derin düşünceli varlıklardır.

Karşılaştıkları herhangi bir kargaşaya rağmen, inanılmaz yüksek hızlarda kendilerini yenileme ve yenileme yeteneğine sahip olduklarına inanırlar. Bu insanlar genellikle hafife alınır ve yanlış anlaşılır, bu da onları ailede sosyal dışlanmış veya "kara koyun" yapar.

Uyumluluk : Kelt burç Alder ve Holly'ye göre.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN