Tüm burçları etkileyecek! Güneş, Güney Düğümü'ne hizalanıyor... Bugün o kararları almak için iyi bir gün değil...

Tüm burçları etkileyecek! Güneş, Güney Düğümü'ne hizalanıyor... Bugün o kararları almak için iyi bir gün değil...

Ay, günü basit, dürtüsel Koç burcunda geçirir. Güneş'in bugün Ay'ın gerçek Güney Düğümü'ne hizalanmasıyla birlikte, artık sadece rahat veya tanıdık olduğu için büyümemizi desteklemeyen bir şeye tutunmaya dikkat etmeliyiz.

5 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Beklenmedik olaylar veya duygular, bugün Venüs'ün Uranüs karşısında karşısında bizi hazırlıksız yakalayabilir. Duygularımız, ilgi alanlarımız veya hayatımızdaki insanlar şimdi bizi şaşırtabilir. Bazı istikrarsızlık, huzursuzluk ve isyan, sosyal etkileşimlerimizdeki temalardır. Rahatlık ve birliktelik ihtiyaçlarımız, özgür ve bağımsız olma arzumuzla çatışıyor gibi görünüyor. Gerçekten de, ister insanlarla ister maddi nesnelerle, daha sonra daha az çekici olduğunu kanıtlayan ani tutkular yaşayabiliriz.

Bu nedenle, önemli bir finansal girişime veya ilişkiye başlamak için iyi bir zaman değil - isyankar duygular geçene ve dürüstçe nasıl hissettiğimizi daha iyi anlayana kadar değil. Eski ilişki kalıplarına geri dönmek artık işe yaramayacak. Yine de, isyanı samimi bir değişim ihtiyacından ayırabilirsek, kendimizi farklı ihtiyaçlarımızı karşılayan yeni ilişkilendirme yollarına açabiliriz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre bu cumartesi birçok aktiviteyi takip etmeye çalışacak ve herkesi programınıza dahil etmeye çalışacaksınız.

Bugün arzu ettiğinizden daha sosyalsiniz. Bunun dışında bir fikriniz, belki de önümüzdeki hafta için bazı planlarınızla insanları şaşırtacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cumartesi kiminle vakit geçirdiğinize dikkat etmelisiniz çünkü herkes sandığınız kadar arkadaş gibi görünmüyor.

Israrcısınız ve sizin işiniz olmayan bir şeye burnunuzu sokmuş olabilirsiniz, bu yüzden açıkçası, çevrenizdeki insanlar arkanızda durma konusunda çok sorumlu davranmayacaktır.

burc.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim sizi oldukça yaratıcı bir ruha sokacak ve görünüşe göre bu cumartesi hayatınızı güzelleştirmenin yollarını düşünmek için biraz zaman harcayacaksınız.

Yine de çok pratik sayılmazsınız, bu yüzden aynı anda çok fazla aktiviteye başlamamak iyi bir fikir olabilir. Ortak bir çabada aktör olabilmek için arkadaşlarınız tarafından size verilen bir görevi kabul edebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Aile içindeki bazı sorunlu durumlara rağmen, bu cumartesi sakinliğinizi koruyabiliyorsunuz.

Belki de aileniz sizi yapmadığınız bir şey için suçluyor ve şimdi bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz. Uzak bir akrabanız aracılığıyla ayağınıza yeni fırsatlar gelebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cumartesi dahil olacağınız etkinlikler veya meseleler konusunda oldukça esnek görünüyorsunuz. Görünüşe göre arkadaşlarınız bunu hemen fark edecek ve muhtemelen sizin bu durumunuzdan biraz faydalanacaklar.

Bunun dışında, bu yoğun günde kendinize biraz zaman ayırabilirseniz, bazı yaratıcı etkinlikler için de harika bir gün önünüzde.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, sizi hayatınızdaki şeyleri düzenlemeye ve olayları farklı bir perspektife koymaya davet ediyor.

Öte yandan, belki de geçmişte aldığınız bir karardan duyduğunuz pişmanlık nedeniyle biraz hüzünlü olabilirsiniz.

burclar.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu cumartesi gününün büyük bir bölümünde rüya gibi bir ruh halinde olacaksınız ve gerçekten bir şeyler yapmayı başarabilmeniz için çok az şansınız var.

Ancak bunu kötü bir şey olarak algılamamalısınız. Bu aslında sizin rahatlama yönteminiz olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Eğlence arayışı içinde görünüyorsunuz ve hiçbir şeyin hevesinizi kırmasına izin vermiyorsunuz. Dahası, etrafınızdaki herkesi eğlencenize dahil ediyorsunuz ve elinizden geldiğince onlara yardım etmeye çalışıyorsunuz.

Öğleden sonra, ilginizi çekebilecek bir tür seyahat etme fırsatı karşınıza çıkabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre birçok Yay, bu cumartesi, taşınma ya da taşınmaya hazırlanma meseleleriyle uğraşacak.

Bu durumun yarattığı tüm strese rağmen, çoğu Yay, iyimserlik seviyesini yüksek tutabilmeyi başarabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu cumartesi kişisel planlarınızla çok meşgul görünüyorsunuz ama bu, etrafınızdaki herkesi unuttuğunuz anlamına gelmiyor.

Aksine, sezgilerinizle ve sizin için değerli olanlar için gerçekten bir anlam ifade edecek bazı hedefe yönelik yardımlarla size yakın olanları gerçekten şaşırtacaksınız.

burclar-001.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İşteki bazı konulara çok odaklanmış görünüyorsunuz ve orada tam olarak nereye doğru adım atacağınızdan emin değilsiniz.

Ancak, bu düşüncelerinize bir son vermeye çalışacak ve bunları aşmanıza yardımcı olacak ve belki de yanındayken basit bir gün geçirmenize yardımcı olacak kişi tam olarak partneriniz olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, çevrenizdekilerin çabaları hakkında son zamanlarda olduğundan çok daha fazla farkında olmanızı sağlayacak, bu nedenle planlarınıza birini dahil etmeye çalışacaksınız.

Ayrıca, insani bir çabanın parçası olabilirsiniz ve bu durum, planınızı başkaları için uyguluyor olabileceğiniz tartışmasını engelleyerek öne çıkmanızı sağlayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN