Burcunuz görünüşünüzü nasıl etkiliyor? İşte burcunuzdan dolayı sahip olduğunuz özellikler...

Burcunuz görünüşünüzü nasıl etkiliyor? İşte burcunuzdan dolayı sahip olduğunuz özellikler...

Burcunuz kişiliğiniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu için kişisel tarzınız üzerinde de büyük bir etkisi vardır. Burcunuzun görünüşünüzü bile etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Giyinme, makyaj yapma ve saç stilini seçme şeklin burcuna bağlanabilir! İşte nasıl gidiyor.

ASROLOJİYE GÖRE ATEŞ BURÇLARI

KOÇ BURCU

İnsanlar sana çekiliyor gibi görünüyor, ama bu tam olarak gösterişli olmayan bir görünüme sahip olduğun için. Bazı durumlarda gösterişli giyinmeyi sevseniz de tarzınız oldukça rahat. Genel olarak, insanların etrafınızda olmak istemesini sağlayan bir atmosfer yaratırsınız ve büyük ölçüde görünüşünüz sayesinde. Yüzünüzde bir ton ağır makyaj yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Genelde uzun ve doğal saçlara sahip olmayı seviyorsunuz ve genel olarak doğal görünmeyi seviyorsunuz.

ASLAN BURCU

Kendine güvenen bir kadın olduğunu zaten biliyorsun. Konuşmayı ve yürümeyi kesinlikle biliyorsun, herkesin seninle rekabet edemeyeceğini bilmek hoşuna gidiyor. Peki bu görünümünüzü nasıl etkiler? Her zaman mükemmel bir duruşun var ve sen sadece topuklu yürüme ustasısın. Çok çekici, gerçek bir gülüşün var, kaşların her zaman yerinde ve vurgulama ve kontürlemen her zaman mükemmel. Ne yaptığını bilen bir kadın gibisin.

YAY BURCU

Kişisel tarzınız, Aslan'a değil, Koç'a biraz benziyor. Büyük bir makyaj hayranı değilsin ve nadiren giyiyorsun. Açık havada çok zaman geçirmeyi sevdiğiniz için, her Yay'ın doğayla özel bir bağlantısı var gibi görünüyor - diğerlerine kıyasla oldukça hızlı bronzlaşma eğilimindesiniz. Bir hippi gibi görünüyorsun ve onu seviyorsun.

burc-001.jpg

ASROLOJİYE GÖRE DÜNYA BURÇLARI

BOĞA BURCU

Farklı stiller arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Maddi nesnelere fazla dikkat etmediğiniz için deney yapmaya daha isteklisiniz. Temel olarak, rahat olanı seversiniz. Saçınızı kısa tutmayı seviyorsunuz çünkü yıkamak için fazla zaman harcamak istemiyorsunuz. Sen pratiksin! Sen gerçek bir klasiksin!

BAŞAK BURCU

Klasik şık kıyafetlerin büyük bir hayranı mısınız? Örneğin, küçük siyah elbiseleri seversiniz, koyu tenli kot pantolonları botların içine tıkıştırırsınız - bilirsiniz. Oh, ve bale terliklerini de unutma - kişisel favorin.

Büyük olasılıkla yüksek taraftasınız ve bu, kendinizi zarafetle sunmanıza yardımcı oluyor. Ve yüksek topuklu ayakkabılar eklediğinizde, vay! Giyinmeye karar verdiğinizde, gerçekten bir kraliçe gibi görünüyorsunuz - çevrenizde her zaman görkemli görünüyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Kısa saçı seviyorsunuz - muhtemelen bob saç kesiminiz var ve bu sizi yaşıtlarınıza kıyasla daha olgun gösteriyor. Okul yerine işe gidiyormuş gibi giyindiğinizde muhtemelen anne babanızı şaşırttınız. Kesinlikle dövmeleriniz veya çılgın piercingleriniz yok, doğal ve klasik tarzı seviyorsunuz. Bazı insanlar çok ciddi göründüğünüzü düşünebilir, ancak görünüşünüzün başkalarının dikkatini çektiğini bilirsiniz.

burc-002.jpg

ASTROLOJİYE GÖRE HAVA BURÇLARI

İKİZLER BURCU

Bazı insanlar sadece genetik piyangoya girer ve birçok Gemini bu kategoriye girecek kadar şanslı! İkizler, sadece doğal olarak çekicisin. Kesinlikle uzun, muhteşem saçların var. Ayrıca herkesi kıskandıran temiz bir cilde sahip oldunuz! Ve sen de spor salonunda saatler harcamadan istediğini yiyebilen ve bir şekilde zayıf ve zayıf kalabilen insanlardansın!

Bize sırlarını anlat İkizler! Bazen sadece iyi genlerle doğarsınız ve sizin durumunuzda Star Gemini size biraz yardımcı oldu. Doğası gereği çok çapkın ve tatlı olma eğilimindesiniz!

TERAZİ BURCU

Her zaman iyi eşleşmekten gurur duyuyorsun. Nasıl göründüğün konusunda endişelenmek için çok fazla zaman harcama eğilimin var - ama her zaman iyi göründüğünü bildiğin için bunun karşılığını alıyorsun! Terazi kadınları genellikle klasik olarak güzeldir. Muhtemelen elmacık kemikleriniz ve iyi duruşunuz için kendinize iltifat edersiniz!

Ayrıca güzel kaşların ve uzun kirpikli doğal güzel gözlerin var. Neredeyse makyaja ihtiyacın yok ama yine de giymeyi seviyorsun! Ayrıca kıyafetlerinizi de dikkatlice planlıyorsunuz ve muhtemelen kocaman bir gardırobunuz var ama bunda bir sorun görmüyorsunuz! Ayrıca, yüksek topuklu ayakkabıları seviyorsunuz (tıpkı bir Aslan gibi!), bu yüzden her zaman başınız dik, güvenle yürüyorsunuz!

KOVA BURCU

Çok fazla dikkat çekme eğilimindesiniz. Ancak diğer zodyak işaretlerinden bazıları bundan rahatsız olacak olsa da, siz değilsiniz. Görünüşünün seni öne çıkardığı gerçeğini gerçekten seviyorsun. Peki sizi yüzler denizinde öne çıkaran nedir? Pekala, yeni başlayanlar için, kendinize ait bir kişisel tarzınız var. İkinci el mağazalarında alışveriş yapmayı, havalı vintage parçalar bulmayı ve bunları kıyafetlerinize dahil etmeyi seviyorsunuz.

Aynı zamanda birkaç dövmeniz var, her zaman yeni piercing yaptırıyorsunuz ve saçınızda yeni renkler denemeyi seviyorsunuz.

burc-003.jpg

ASTROLOJİYE GÖRE SU BURÇLARI

YENGEÇ BURCU

Tüm zodyaktaki en güzel işaret olarak biliniyorsun. Şefkatli doğanız görünüşünüze yansır. Birçok kişiyi şaşırtan güzel bir gülüşün var. İnsanlar sizinle hemen rahat ve arkadaş canlısı hissederler. Gülümsemenizin diğer insanları da gülümsetme gücü var!

AKREP BURCU

Diğer su burçlarına göre bile çok duygusal bir burç olduğunuzu herkes biliyor! Peki, bu görünüşünüzü nasıl etkiler? Geçmişte size çok etkileyici bir yüzünüz olduğu söylenmiş olabilir. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorsanız, açıklamak için buradayız! Bazı insanlar duygularını saklamakta çok iyidirler.

Acıyla gülümseyebilirler, sahte gülebilirler ve birileri onlarla alay etse bile başlarını dik tutabilirler. Akrep , duygularını fiziksel olarak gizleyemiyorsun, bunun yerine kalbini koluna takıyorsun! Eğer üzgünsen, gözlerin bunu gösterecek. Mutluysanız gülümsemeniz odayı aydınlatacak, sinirlenirseniz herkes bunu yüzünüzde görecek!

BALIK BURCU
İşaretler arasında en yaratıcı olan sensin. Yaratıcılığınız sonsuz ve zihniniz her zaman fikirlerle dolup taşıyor! Potansiyeliniz sınırsız, hayalleriniz harika ve bunu fark ederseniz yetenekleriniz çok ileri gidecek. Görünüşünle bir ilgisi var mı? Her şey gözlerinizle başlar.
Muhtemelen hayatınız boyunca birçok iltifat aldınız. Bildiğiniz gibi, bazı insanlar gözlerin ruhun penceresi olduğunu söylüyor - ve söz konusu Balık olduğunda, bu söz kesinlikle doğrudur! Tüm duygularını açığa çıkaran güzel gözlerin var. Henüz olmamışsa, bir gün bir erkek gözlerinin içine baktığında sana aşık olacak!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN